:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
EndLess
ben olsam yerım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin ama tabı patron kontrol eder belkı sen öle deme sonra sakata gelırsın mazallah Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinD:
Ara
jackal beyi
valla sakata gelme de Smile
Ara
Qetesh
[COLOR="Black"]ama gideyim bugün galatasarayın maçı varBig Grin...

bir haftalığına başka yerde çalışıyorum, o başka yerdede digitürk var iyimiBig Grin...

bal diye buna derim abi benBig Grin...

ama fener dün 1-1 yendi rizeyiBig Grin

yazık olduTongue
[/COLOR]
Ara
EndLess
qetesım ademım pckopatım ruhsuzum soparım yorgumun um burda durmadan elekrıkler gıdıyo böle hayatın ben naapıcam ben yaaBig GrinBig GrinD:
Ara
Qetesh
Alıntı:qetesım ademım pckopatım ruhsuzum soparım yorgumun um burda durmadan elekrıkler gıdıyo böle hayatın ben naapıcam ben yaaBig GrinBig GrinD:

[COLOR="Black"]çocuk yap serseriBig GrinBig Grin...

ruh sağlığınada iyi gelirBig Grin...
[/COLOR]
Ara
EndLess
bellı senın gelmıs nozmussun kendınıBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin haa gözlerınde super at gözu gıbım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinbaktım gözlerıne sımdı nolcak Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
jackal beyi
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çocuk yap serseriBig GrinBig Grin...

ruh sağlığınada iyi gelirBig Grin...

bencede bencede:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ÇiLeK
selam alllah muhabettinizi artırsın arkadaşlarSmile
Ara
Qetesh
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bellı senın gelmıs nozmussun kendınıBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin haa gözlerınde super at gözu gıbım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinbaktım gözlerıne sımdı nolcak Big GrinBig GrinBig Grin

at değil eşşek gözü serseriTongue..

dünyanın en güzel gözleri eşşeklerdeymişBig Grin
Ara
EndLess
abı bılıyorum da benım gözlere ılgım var ondan eseklere fazla yaklasmam:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 24 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 05:23 AM