ben olsam yerım ama tabı patron kontrol eder belkı sen öle deme sonra sakata gelırsın mazallah D:
Canı Sıkılanlar
|
[COLOR="Black"]ama gideyim bugün galatasarayın maçı var...
bir haftalığına başka yerde çalışıyorum, o başka yerdede digitürk var iyimi... bal diye buna derim abi ben... ama fener dün 1-1 yendi rizeyi yazık oldu[/COLOR]
qetesım ademım pckopatım ruhsuzum soparım yorgumun um burda durmadan elekrıkler gıdıyo böle hayatın ben naapıcam ben yaaD:
Alıntı:qetesım ademım pckopatım ruhsuzum soparım yorgumun um burda durmadan elekrıkler gıdıyo böle hayatın ben naapıcam ben yaaD: [COLOR="Black"]çocuk yap serseri... ruh sağlığınada iyi gelir...[/COLOR]
bellı senın gelmıs nozmussun kendını haa gözlerınde super at gözu gıbım baktım gözlerıne sımdı nolcak
09-16-2007, Saat: 06:18 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çocuk yap serseri... bencede bencede:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bellı senın gelmıs nozmussun kendını haa gözlerınde super at gözu gıbım baktım gözlerıne sımdı nolcak at değil eşşek gözü serseri.. dünyanın en güzel gözleri eşşeklerdeymiş |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 59 Ziyaretçi