Alıntı:selam alllah muhabettinizi artırsın arkadaşlar
[COLOR="Black"]eyw sağolasın.
katılırsan dahada artar..[/COLOR]
Canı Sıkılanlar
|
Alıntı:selam alllah muhabettinizi artırsın arkadaşlar [COLOR="Black"]eyw sağolasın. katılırsan dahada artar..[/COLOR] ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam alllah muhabettinizi artırsın arkadaşlar hosgeldın vcılek nasılsın Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyw sağolasın. ben katılırsam sohbet batarrr miley17: SİZEE İYİ SOHBETLER...... SAGLICAKLA KALIN Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı bılıyorum da benım gözlere ılgım var ondan eseklere fazla yaklasmam:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yaw saat geliyo serseri bırak gözleri... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldın vcılek nasılsın HOŞBULDUM SERSERİ SAGOL İYİM sen nasılsınnmiley17: ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben katılırsam sohbet batarrr miley17: [COLOR="Black"]olurmu hiç öyle şey... duygulu insanlarda lazım aramıza, hep gırgır şamata olmuyor[/COLOR] ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOŞBULDUM SERSERİ SAGOL İYİM sen nasılsınnmiley17: ıyı sayılırım yanı öleyım ıste nasıl oldugumu bende bılmıyorum Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw saat geliyo serseri bırak gözleri... ne satı gelıyo abı ben anlamadım bı yeremı davetlıyız:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|