Ellerimi her uzattıgımda sen vardın yanımda ne zaman düşücek olsam sen tutun beni..beni şu hayatta senden başka seven kollıyan olmadıı sana öyle alıştım ki...her uzattıgımda ellerin olucak sandımm...
N e zaman düşücek olsam senin tutmanı bekledim alışmıştım buna hayatta hiç gülmeyen yüzümü sen güldürdün benimm öyle farklıydınkin herkezden digerlerinden sadece sevgin vardı kalbindee ......ben o kalpbe o sevgiye o kadar alıştım kii napıcam bilmiyorum..
İçinde tutmadın sevgiyi haykırdın herkeze herşeye deliydin sen benimdin beni kollayan bana inan bana sevgisi veren sadece sendin....
Benim için aglıyabilen tek kişiydin sen sana öyle alıştım ki senden vazgeçemem sen her seni seviyorum dediginde inanmamıştım sende aglayarak seviyorum işte anla artık dedin....
Elimi her uzattıgımda ellerin vardı sıcacık yüregin vardıı...alıştım sana ellerine yüregine herşeyine bi gün gidersen benide götür çünkü bu hayatta bi sen sevdin beni prensesinide yanına almayı unutma prensimmm...
Ellerimi her uzattıgımda ellerin olsun yüreginin sıcaklıgını kalbimde hissediyimm her zaman her düştügümde sen kaldır yine beni ben sana çook alıştımmm....
14,09,2007
__ÇİLEK__