p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haydeee beahhh sende hee y?lmaz abartma =)
KIZ SENA SEN BEN?M SURATIMA NE BAKIYON BEN?M VUCUDUM ?YLE SATEN KASLIYIM BEN D?FER?M ONU G?S?NE G?S?NE FURURUM ONUN KAFADA ATARIM
yuregin olan varsa baksin rakip olsun
|
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haydeee beahhh sende hee y?lmaz abartma =) KIZ SENA SEN BEN?M SURATIMA NE BAKIYON BEN?M VUCUDUM ?YLE SATEN KASLIYIM BEN D?FER?M ONU G?S?NE G?S?NE FURURUM ONUN KAFADA ATARIM YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı: heheheh sen bana bir boy foto yollsaana bi =) o zman anlar?z =) d?vermisin d?v?l?rm?s?n =) b?c?k gibi ezerler beah p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheh sen bana bir boy foto yollsaana bi =) o zman anlar?z =) d?vermisin d?v?l?rm?s?n =) b?c?k gibi ezerler beah merak etme k?s ezdirmem seni kimseye d?feris hem boy fotomu bo?ver v?cuttan dolay? boy fotosy,u ?ekemiyolar s??m?yomu?um viz?re YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme k?s ezdirmem seni kimseye d?feris hem boy fotomu bo?ver v?cuttan dolay? boy fotosy,u ?ekemiyolar s??m?yomu?um viz?re allah sni neylesin ya ! y?lmaz ben kendimi zaten esdirmemm merak etme ben senin i?in demi?tim =))) viz?re s??m?osan par?a par?a ?ekip yap??t?rak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bir kaç tane benden olsun | Crazy Semo | 2 | 545 |
04-10-2022, Saat: 12:51 AM Son Yorum: wildfang |
|
çikolata böyle yenir..(bilmeyen baksın:)) | tatlı_cadı | 6 | 1,054 |
04-07-2022, Saat: 06:38 AM Son Yorum: wildfang |
|
Angelina Jolie Gibi Dudağım Olsun Demişler :D | acemhe | 13 | 1,182 |
03-23-2011, Saat: 12:23 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |