:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
meltemcım sen doğru yol bul bırak fbyı Big GrinBig Grin

[ses]http://105670.googlepages.com/mirac_taha_hun_-ultraslan_felsefe.mp3[/ses]
Ara
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana göre 1. sensinde dierlerine ayıp olmasın SmileSmile
ole olsuun tanjuSadSadSadSadSadSad
Ara
ya biri benim Tongue dermisim
Ara
10. harikası kesin benim Big GrinTongueSmileWink
Ara
[fenerbahçe* FeneRBahçe]..nergizz Salla..=) Boşver..birak Gitsin onlar Alayina Mi Gidiolar Balayina Mi Gidiolar Nereye Gidiolarsa Big GrinBig Grin // bu sitedeki herkes harika..kavga etmeinSmile
Ara
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[fenerbahçe* Fenebrahçe]..nergizz Salla..=) Boşver..birak Gitsin Onlar Alayina Mi Gidiolar Balayina Mi Gidiolar Nereye Gidiolarsa :d:d
eee yanıı fener en buykkk
salladım meltemcım:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
bi gidersek nereye gittiğimizi görürsünüz Big GrinSmile: P anlayan anladı Big Grin
Ara
bizim damarimizi kesseniz kanimiz sari kirmizi akar akan kanlar en buyuk cimbom yazar yok otesi Wink
Ara
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[fenerbahçe* Fenebrahçe]..nergizz Salla..=) Boşver..birak Gitsin Onlar Alayina Mi Gidiolar Balayina Mi Gidiolar Nereye Gidiolarsa :d:d
aaa senın gibi güzel bir kıza hıç yakışmıyooo Big Grin
Ara
bişi sorcam meltem sen hiç türkiye kupasını gördün mu mrk ettim şimdiiiiiii Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi