baska baska ask sehidi dioduk iki kiz dioduk paparazzi dioduk ati ve adem diodu gerci ademe inanirim sazan o her yerden cikar :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
10-20-2007, Saat: 10:33 PM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:.....offff..ne oldu yhaaaa kım kızdırdı forumun 1. harikasını :kizgin::kizgin: [ses]http://105670.googlepages.com/Tark-ZavallKalbim.mp3[/ses]
aşk şehidi ne geziyon leyn sen buralarda gelsene oyunlara çok çekişmli şeler oluyo
10-20-2007, Saat: 10:34 PM <
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: arsiz romantik :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-20-2007, Saat: 10:35 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baska baska ask sehidi dioduk iki kiz dioduk paparazzi dioduk ati ve adem diodu gerci ademe inanirim sazan o her yerden cikar :yikildim:adem doğru biri daha var ama adı bende saklı oda bilmiyo daha
10-20-2007, Saat: 10:42 PM <
Alıntı:yaa ben çok sıkıldımmm =) hadi bişeyler anlatınnbenın cenemın düşmesi için resmine 1 saat bakmam lazım.. Alıntı:ee yalan mıromantik olduğum doğru ona kımse yalan diemez |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 167 Ziyaretçi