hosgeldın aramıza tekrardan
Canı Sıkılanlar
|
10-20-2007, Saat: 10:56 PM <
metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama gerçek ::hayir::hayir: :hayir::hayir:
eheh aşık olduum bi ODUN var zaten..! yüz vermio..! doğu die bi çocuk işte..salla.* tanjuu... =) hayırdır ne dio bunlar dorumu
10-20-2007, Saat: 10:58 PM <
Tatlı_Çocuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İste geldim burdayım ben bu işte ustayım tekrardan hoşgeldin
inkar eetme söleeee bak sevdiğinde istiyo gibii hadee hadeee itiraf et jnmmm
eheh tanjuu ben bu şarkıyı seviorum yine başımda kavak yeLLeri..bacayı sardı yarin alevleri...
10-20-2007, Saat: 11:03 PM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheh aşık olduum bi ODUN var zaten..! yüz vermio..! doğu die bi çocuk işte..salla.* tanjuu... =) hayırdır ne dio bunlar dorumuşimdi ne desem bilmem kı :tolga: şarkılar anlatır beni [ses]http://105670.googlepages.com/GRUPKORIDOR_OSENINGZLERINVARYA.mp3[/ses]
10-20-2007, Saat: 11:04 PM <
h.b Arkadaslar Burda Atmosfer 10 Numara Wallaha Guzel Benide Aranıza Alırmısınız Muhabbete geldik ama istenmiyebiliriz _?
aşk şehii inanmıyom sana anladın sen daha onu unutmadan aşk olsun aaaa yakıştıramadım
10-20-2007, Saat: 11:07 PM <
Tatlı_Çocuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.b Arkadaslar Burda Atmosfer 10 Numara Wallaha Guzel Benide Aranıza Alırmısınız Muhabbete geldik ama istenmiyebiliriz _?gs olunca her kapı sana açık miley16:miley16: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 332 Ziyaretçi