:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
hosgeldın aramıza tekrardan
Ara
metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama gerçek Big GrinBig Grin:
yaşasın kötülük nannn
Big GrinBig Grin
zuhahahhaha
phhahhahahahaa
:hayir::hayir:
:hayir::hayir:
Ara
eheh Smileaşık olduum bi ODUN var zaten..! yüz vermio..! doğu die bi çocuk işte..salla.* tanjuu... =) hayırdır ne dio bunlar dorumu Big GrinBig GrinTongue
Ara
Tatlı_Çocuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İste geldim burdayım ben bu işte ustayım

Nasılsınız Arkadaslar wallaha ben bomba gibi geri geldim Big Grin

tekrardan hoşgeldin Smile
Ara
inkar eetme söleeee bak sevdiğinde istiyo gibii hadee hadeee itiraf et jnmmm
Ara
eheh tanjuu ben bu şarkıyı seviorum Big GrinBig Grin yine başımda kavak yeLLeri..bacayı sardı yarin alevleri...TongueTongue
Ara
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheh Smileaşık olduum bi ODUN var zaten..! yüz vermio..! doğu die bi çocuk işte..salla.* tanjuu... =) hayırdır ne dio bunlar dorumu Big GrinBig GrinTongue
şimdi ne desem bilmem kı :tolga: şarkılar anlatır beni
[ses]http://105670.googlepages.com/GRUPKORIDOR_OSENINGZLERINVARYA.mp3[/ses]
Ara
h.b Arkadaslar Burda Atmosfer 10 Numara Wallaha Guzel Benide Aranıza Alırmısınız Muhabbete geldik ama istenmiyebiliriz _?
Ara
aşk şehii inanmıyom sana anladın sen daha onu unutmadan Big Grinaşk olsun aaaa yakıştıramadım
Ara
Tatlı_Çocuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.b Arkadaslar Burda Atmosfer 10 Numara Wallaha Guzel Benide Aranıza Alırmısınız Muhabbete geldik ama istenmiyebiliriz _?
gs olunca her kapı sana açık Big GrinBig GrinBig GrinConfusedmiley16:Confusedmiley16:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi