:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ask_sehidi
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi olduğum için heralde Big Grin
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ilahi abi senı ajdar kovalasın emi Big GrinBig Grin
Ara
AfrâsyâB
eee biz balayına feneri götürüyoz yanımıza Big GrinTongueSmileWink
Ara
adyge55
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ilahi abi senı ajdar kovalasın emi Big GrinBig Grin

nan nie ajdar kovalıo angelina kovalasın Big Grin
Ara
ask_sehidi
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılım şey pardon nasılsın ben biraz fransız birazda çin kaldım olaya Big Grin
abi biz meltemle çıkıyoruz sana söyylemedim mı TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
adyge55
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi biz meltemle çıkıyoruz sana söyylemedim mı TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
:yikildim::yikildim::yikildim:

nereye nan dağamı çıkıonuz bu mevsimde soğuk olur kalın giyinin Big Grin
Ara
MyStyLe
Selam ARkadaslar ßende Geldim ßenmde CAnım sıkılıor kımler Var ßakıyım Sohßete Wink
Ara
makara_gnc
slmm arkadaşlarr sohbetee katıla bilir miyimm çokk canımm sıkılıyordaaa
Ara
_Nymph_
// abiyim heralde wayyy ağır abi takılıosun bakıorumda murat abi..:// ehehe çok esprili bi ortam oluştuuTongue evet murat abi ağrı dağın eteğine çıkıoruz tanjuyla uçan güvercin olcaz..Tongue sende katıl aramıza istersenTongueBig GrinBig Grin // balayına feneri götürüoruz lafınıada ayrıca cvp veripde şimdi seviyemi düşürmiycem bi bayan olarak....Wink
Ara
MyStyLe
makara_gnc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slmm arkadaşlarr sohbetee katıla bilir miyimm çokk canımm sıkılıyordaaa
tæßi Yaa Katıl ßende yeni katıldım ßakalım nasıl ßir Ortam olacak ;Smile
Ara
makara_gnc
bakalımm daaaaaaa görünürdee birşeyy yokk ismim buu arada mehmet Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 583 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:46 AM