:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi olduğum için heralde Big Grin
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ilahi abi senı ajdar kovalasın emi Big GrinBig Grin
Ara
eee biz balayına feneri götürüyoz yanımıza Big GrinTongueSmileWink
Ara
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ilahi abi senı ajdar kovalasın emi Big GrinBig Grin

nan nie ajdar kovalıo angelina kovalasın Big Grin
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılım şey pardon nasılsın ben biraz fransız birazda çin kaldım olaya Big Grin
abi biz meltemle çıkıyoruz sana söyylemedim mı TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi biz meltemle çıkıyoruz sana söyylemedim mı TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
:yikildim::yikildim::yikildim:

nereye nan dağamı çıkıonuz bu mevsimde soğuk olur kalın giyinin Big Grin
Ara
Selam ARkadaslar ßende Geldim ßenmde CAnım sıkılıor kımler Var ßakıyım Sohßete Wink
Ara
slmm arkadaşlarr sohbetee katıla bilir miyimm çokk canımm sıkılıyordaaa
Ara
// abiyim heralde wayyy ağır abi takılıosun bakıorumda murat abi..:// ehehe çok esprili bi ortam oluştuuTongue evet murat abi ağrı dağın eteğine çıkıoruz tanjuyla uçan güvercin olcaz..Tongue sende katıl aramıza istersenTongueBig GrinBig Grin // balayına feneri götürüoruz lafınıada ayrıca cvp veripde şimdi seviyemi düşürmiycem bi bayan olarak....Wink
Ara
makara_gnc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slmm arkadaşlarr sohbetee katıla bilir miyimm çokk canımm sıkılıyordaaa
tæßi Yaa Katıl ßende yeni katıldım ßakalım nasıl ßir Ortam olacak ;Smile
Ara
bakalımm daaaaaaa görünürdee birşeyy yokk ismim buu arada mehmet Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi