adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi olduğum için heralde:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ilahi abi senı ajdar kovalasın emi
Canı Sıkılanlar
|
10-21-2007, Saat: 12:10 AM <
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ilahi abi senı ajdar kovalasın emi nan nie ajdar kovalıo angelina kovalasın
10-21-2007, Saat: 12:14 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılım şey pardon nasılsın ben biraz fransız birazda çin kaldım olayaabi biz meltemle çıkıyoruz sana söyylemedim mı :yikildim::yikildim::yikildim: (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi biz meltemle çıkıyoruz sana söyylemedim mı nereye nan dağamı çıkıonuz bu mevsimde soğuk olur kalın giyinin
Selam ARkadaslar ßende Geldim ßenmde CAnım sıkılıor kımler Var ßakıyım Sohßete
10-21-2007, Saat: 12:19 AM <
slmm arkadaşlarr sohbetee katıla bilir miyimm çokk canımm sıkılıyordaaa
// abiyim heralde wayyy ağır abi takılıosun bakıorumda murat abi..:// ehehe çok esprili bi ortam oluştuu evet murat abi ağrı dağın eteğine çıkıoruz tanjuyla uçan güvercin olcaz.. sende katıl aramıza istersen // balayına feneri götürüoruz lafınıada ayrıca cvp veripde şimdi seviyemi düşürmiycem bi bayan olarak....
makara_gnc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slmm arkadaşlarr sohbetee katıla bilir miyimm çokk canımm sıkılıyordaaatæßi Yaa Katıl ßende yeni katıldım ßakalım nasıl ßir Ortam olacak ;
10-21-2007, Saat: 12:23 AM <
bakalımm daaaaaaa görünürdee birşeyy yokk ismim buu arada mehmet
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 514 Ziyaretçi