sagir sultan duymadan anlamistir
Canı Sıkılanlar
|
10-21-2007, Saat: 01:21 AM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm esrarengiz diildir bişi demedim =) takılıorum ööLe..*kiz alinma sheker takildigini biliyorum bende takiliyorum yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat abim esrarengiz deildir oldugu gibi valla o demi abi haluj yermisin tşkler jnm haluje hayır denirmi hiç hemen geliyorum hazırlayın özel uçağımı
10-21-2007, Saat: 01:22 AM <
uzgunum ama tanju hic deil hele esrarengiz falan o hem arsiz hem romantik hemde esrarengizolmaya calisan ama beceremeyen hemde paparazziye en cok konu olan son gunlerde ayrica dondurma asigi cok sevdigimiz bi arkadas :yikildim:
10-21-2007, Saat: 01:22 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler jnm haluje hayır denirmi hiç hemen geliyorum hazırlayın özel uçağımıoyh hade gel pembeyide davet edek
tanju neden esrarengizsin sen bak senin yüzünden bana esrarengiz diorlar
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyh hade gel pembeyide davet edek tamam pembe geliosa hemen ordayım hatta yola çıktım bile
10-21-2007, Saat: 01:25 AM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uzgunum ama tanju hic deil hele esrarengiz falan o hem arsiz hem romantik hemde esrarengizolmaya calisan ama beceremeyen hemde paparazziye en cok konu olan son gunlerde ayrica dondurma asigi cok sevdigimiz bi arkadas :yikildim:yazmaya üşenmedin mı yha ben okumaya üşendim bir an |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 465 Ziyaretçi