:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
(¯`•._ αѕιρяєη
sagir sultan duymadan anlamistir Big Grin
Ara
_Nymph_
bence burda esrarengiz olan murat abi diilde TANJU Smile
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm esrarengiz diildir bişi demedim =) takılıorum ööLe..* Tongue
kiz alinma sheker takildigini biliyorum bende takiliyorum Wink
Ara
adyge55
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat abim esrarengiz deildir oldugu gibi valla o demi abi haluj yermisin Big Grin

tşkler jnm haluje hayır denirmi hiç hemen geliyorum hazırlayın özel uçağımı Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
uzgunum ama tanju hic deil hele esrarengiz falan o hem arsiz hem romantik hemde esrarengizolmaya calisan ama beceremeyen hemde paparazziye en cok konu olan son gunlerde ayrica dondurma asigi cok sevdigimiz bi arkadas :yikildim:
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler jnm haluje hayır denirmi hiç hemen geliyorum hazırlayın özel uçağımı Big Grin
oyh hade gel pembeyide davet edek Big Grin
Ara
adyge55
tanju neden esrarengizsin sen bak senin yüzünden bana esrarengiz diorlar Big Grin
Ara
adyge55
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyh hade gel pembeyide davet edek Big Grin

tamam pembe geliosa hemen ordayım hatta yola çıktım bile Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
:yikildim:
Ara
ask_sehidi
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uzgunum ama tanju hic deil hele esrarengiz falan o hem arsiz hem romantik hemde esrarengizolmaya calisan ama beceremeyen hemde paparazziye en cok konu olan son gunlerde ayrica dondurma asigi cok sevdigimiz bi arkadas :yikildim:
yazmaya üşenmedin mı yha ben okumaya üşendim bir an Big GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 471 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:24 PM