mutsuzum ççnkü annemle buyuk kavga ettim cinnet geçiriodum kendimden geçtim ve cafeye indim sakinleşmek için ama beni gören tanıyamadı .. kendime zarar verdim ağlayarak bu belli oluyor off !
mutluyum / mutsuzum
|
09-24-2006, Saat: 08:50 PM <
mutluyum nedeni yok..dengesizim işte..
yarım saat önce nedensiz mutsuzdum..şimdi yine nedensiz bi şekilde mutluyum..Alla Allaaa... ![]()
şu arkadaşın karışıklığı beni deli ediyo üst üste mutsuz oldum yaff yine neyse çok geçmiş olsun arkadaşım çektir dişini kurtul
09-24-2006, Saat: 11:25 PM <
saol yargıç kardeş
![]() geçti ağrısı ![]() ![]() ![]() şimdide mutluyum hehee Allahım ben delimiyim yaa ![]() ![]() sensizlik_?l?m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol yarg?? karde? sen saol karde? ![]() ![]() efet benide deli ediyon ![]() ![]() sadece ?aka hep mutlu olman dile?iyle ![]() g?lsemde hala mutsuzum fazlas?yla uykum geldi
09-24-2006, Saat: 11:29 PM <
hiii kendim gibi herkesi delirtiorum demekkkii..
mutluyum çünkü sağlığa zararlı biriyim ![]() ![]() olsun gülümse yinede yargıç kardeş..gülümsemeyi bilerek başa cıkılır mutsuzlukla..bak benim gibi dengesiz ol işte bi somurt bi sırıt ![]() ![]()
Somurtuyodum ÇÜnkÜ Mutsuzdum
Yazini Okudum Siritmaya BaŞladim ÇÜnkÜ Mutlu Ettİn Benİ KardeŞŞŞ
09-25-2006, Saat: 08:29 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Somurtuyodum ??nk? Mutsuzdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heh ??yleee i?te..s?r?t daima s?r?t ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ben mutluyum ya siz | izmitli_peri | 14 | 997 |
05-30-2007, Saat: 10:22 AM Son Yorum: izmitli_peri |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi