hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler bende iyiyim işte okulla ilgileniyoruz...ne güzel kaça gidiyon dersler nasıl ?
Canı Sıkılanlar
|
10-24-2007, Saat: 09:45 AM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne güzel kaça gidiyon dersler nasıl ? okul meselesi biraz uzun mesele sonra ben sana pm den cevaplarım ...
10-24-2007, Saat: 09:52 AM <
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okul meselesi biraz uzun mesele sonra ben sana pm den cevaplarım ...yok pm atma sakın!! burdan konuşuyoz yaz işte Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Murat 5 dk deilki yaff 40 dk. :yikildim: ya lafın gelişi 5 dk.dedim ben anla işte Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok pm atma sakın!! burdan konuşuyoz yaz işte ya ablacığım neyse sen okul meselesini boşver hayat nasıl gidiyor...???
10-24-2007, Saat: 09:57 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya lafın gelişi 5 dk.dedim ben anla iştetamam anladım ben eee hava nasıl bugün Murat burası yine karabulutlu yağmurlu yani Ercan yiğenim gelirse sorar ya ondan söylim ben dedim şimdiden
10-24-2007, Saat: 09:58 AM <
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ablacığım neyse sen okul meselesini boşver hayat nasıl gidiyor...???iyi gidiyo ya senin ? Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam anladım ben eee hava nasıl bugün Murat bizim burasıda parçalı bulutlu fakat yağmur yok bay meteroloji uzmanıma duyrulur
10-24-2007, Saat: 10:05 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim burasıda parçalı bulutlu fakat yağmur yok bay meteroloji uzmanıma duyrulurMurat halamızı gördün mü ? dün |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 440 Ziyaretçi