Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçekleri söylemiş yasin biz hepimiz bir aileyiz hakanben de diyorum ki zaten hepimizi bir aile olarak görmesi çok güzel bir şey ablacığım yanlış anlamadım ben
Canı Sıkılanlar
|
10-24-2007, Saat: 10:32 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıım anladım sen bana ihtiyorsun demek istiyorsun öylemi alacağın olsa teyze pardon esraalacağım olsunda borcum olmasın ama unuttunmu Murat biz yaşlıyız Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alacağım olsunda borcum olmasın sanırım alacakların borcunu kapatmaz ben yine kardayım yani tabi sen teyze olduğun için yaşlısın ama benim için aynı şeyler geçerli deil
arkadaşlarında dediği gibi bizler hissettiğimiz gibiyiz.
birbirimizi hiç görmesekte hisler aynı buda buradaki insanların farkı olsun değil mi hepsi ilede tanıştığım için ben çok mutluyum hepsi benim için çok değerli mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canat nabe ablalarım abilerim kardeşlerim arkadaşlarım böyle burda bir konu açalımda onun hakkında konuşalım zaten biliyorunuz konu konuyu açar....
10-24-2007, Saat: 10:35 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım alacakların borcunu kapatmaz ben yine kardayım yaniyooo karşılıyo sende amcasın unuttun mu Murat mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canat nabe i bea ne olsun keyifler iyi sayılır bi yaramazlık yok yani canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlarında dediği gibi bizler hissettiğimiz gibiyiz. aynen ercan bende burdaki herkesi tanıdığım için çok mutluyum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 466 Ziyaretçi