mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu sitenin adı duygusuz.com bu site benim deyil bizim herkezin paylaşım
ok saol kardeş
Canı Sıkılanlar
|
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu sitenin adı duygusuz.com bu site benim deyil bizim herkezin paylaşım ok saol kardeş hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok saol kardeşsen sağol burda herşeyini paylaşa bilirsin hakan umarım güzel günler geçiririz senle... hep beraber
şiir eklemek istiyorsan hepsini birden ekleme bence parça parça ekleki hakketikleri değeri
görsün mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen sağol burda herşeyini paylaşa bilirsin hakan umarım güzel günler geçiririz senle... hep beraber inş. kardeş ama böyle görünüorki güzel günler geçirecez canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şiir eklemek istiyorsan hepsini birden ekleme bence parça parça ekleki hakketikleri değeri benim sitede değerlerini buluyorlar ama fazla değil bencede parça parça eklemekte fayda var saol teşk..
yeminle sölerim ki burdaki yaptıgım muhabbet konular paylaşım kendi yerlerimde yapmamışımdır...
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeminle sölerim ki burdaki yaptıgım muhabbet konular paylaşım kendi yerlerimde yapmamışımdır... haklısın kardeş mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakan adıyamanda hawalar nasıl? havalar güzelde bu şehidin haberi adıyamanda havaları karabululutlu yaptı dün 35 bin kişi yürüyüş yaptı şehidimizi toğrağa verdik...ŞEHİT PİYADE ER KOMANDO ABDURRAHMAN DOÄžAN'ı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|