Alıntı:abi özürdilerim 1 yıl orada öyle yazıyodu ama çok güzel olmuş saol adem bey
Asıl sen sağol leyn. Sayende işe yarar bi konu açtık ...
Ferdi Baba Fun Clup !!!
|
Alıntı:abi özürdilerim 1 yıl orada öyle yazıyodu ama çok güzel olmuş saol adem bey Asıl sen sağol leyn. Sayende işe yarar bi konu açtık ...
addacım üyelik önemli değil canım önemli olan Ferdi Babayı anlamak onun gibi bir sanatçı bir daha zor gelir hem insanlğı hemde sanatı bakımından
ney yalan söyleyim ben 7-8 yaşından beri beri Ferdi Baba dinlerim çok ii takip ettiğim tek sanatçıdır kendisi hayatını herşeyini hemen hemen bilirim ayrıca tüm parçlarınıda çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi özürdilerim 1 yıl orada öyle yazıyodu ama çok güzel olmuş saol adem bey yok kardeş özürlük bişey yokl ben sadece düzeltmek için söylemiştim adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:addacım üyelik önemli değil canım önemli olan Ferdi Babayı anlamak onun gibi bir sanatçı bir daha zor gelir hem insanlğı hemde sanatı bakımındanben sadece cok sevıyosun belkı dıye demıstımmm
evet severim Ferdi Babayı dedim gibi başka sanatçı dinlemem 7-8 yaşıdan beri onun için üye bile olurum herşey Ferdi Baba için
dert çekmeyen ne bilir dert çekenin halinden
dinlemeyen ne bilir Ferdi Babanın Gönlünden uymadı ama idare edin
10-24-2007, Saat: 04:38 PM <
olmasada derdimiz söylermi ferdi abimiz sanaçtı işte böyle kişilere denir
10-24-2007, Saat: 04:40 PM <
adem bey önemi yok gökhan kardeşinin aklına daha çok şey geliyoda boşver
Azap, azap, azap, azap
Azap, azap, azap, azap, azap Gönlümün bağında ızdırap tüter Mutluluk ellerde bende ne gezer Bu dertler benimle mahşer yolcusu Orda da biter mi bitmez mi bilmem Bahtıma kederler ağını ördü Azap, azap, her günüm azap İçimde mutluluk doğmadan öldü Azap, azap, her günüm azap Yaşantım sonunda zulüme döndü Ölsem de bu zulüm biter mi bilmem Azap, azap, her günüm azap Azap, azap, her günüm azap Dertlerle yoğrulmuş benim toprağım Doğarken yazılmış bu ızdırabım Çile arkadaşım keder yoldaşım Bu dostluk ne zaman bitecek bilmem Bahtıma kederler ağını ördü Azap, azap, her günüm azap İçimde mutluluk doğmadan öldü Azap, azap, her günüm azap Yaşantım sonunda zulüme döndü Ölsem de bu zulüm biter mi bilmem Azap, azap, her günüm azap Azap, azap, her günüm azap |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
**gs Fan Clup** | roket55 | 57 | 3,391 |
04-13-2022, Saat: 09:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
Beyazıt Öztürk Fan clup | PrinceSs | 7 | 5,345 |
04-10-2022, Saat: 12:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yunus Emre Fan Clup | PrinceSs | 7 | 867 |
04-09-2022, Saat: 06:23 PM Son Yorum: wildfang |