ßisim okuL kahretsin kii çok çok disipLinLi sıra oLuyorus içeriye qiderken 4 tane hocanın + müdürün kontroLünden qeçiyorus o ßişey deqiL spor ayakkaßı yasak neymiş corcik qiycekmişiz peee ßn qiyemem ki ayakLArım aqrır yürüyemem ßiLe neyse corcik aLdım sonunda yürüyemiorum 15 dkLık yoL ßna yarım saatLik yoL oLuyo qiydim corciqimi qeçtim sırama sınıfa qirdek öqretmen aferin kısım çıkarmışın conversLeri dedi ßnde >> << aynen ßöyLe teßessüm ettim ztn o ayakkaßıLarLa yürüme şekLim deqişmiş neyse ysınıfa çıkıorus merdivenLerden ark.Larım hayret Esra corcik qiymişin diyip daLqa qeçtiLEr sonra qüLdüm qörürsünüs dedim sınıfa qeçtik derse qirces hocayı ßekLiorus ßn o anda conversi çıkardım çantamdan sıranın aLtında ayakkaßımı deqiştiriorum ßi ayaqıma qiydim conversi daha diqerinide qiyiniyim dedim ki hoca qeLdi çßk aşaqıya inin video isLetces dedi herkes ßi ßaktım hazır qidiyo ßnm ayaqımın ßirinde corcik ßirinde convers hoca ßna ßakıyo Esra sn nie haLa ordasın hocam ßi dk sıranın aLtına kaLemim düştü dedim heycandan herkes qitmiş sınıf kapısının önünde sıra oLmuş ßna ßakıo öqretmen yürü kısım aLırsın ark.ından oLmas hocam hatırası war o kaLemin :yikildim: Öqretmen: qeLince aLırsın hadisene Esra deLirtme ßni hocanın karşısına ßi çıktım ßi ayaqımda corcik ßi ayaqımda convers sınıftakiLErde qördü taßi hepsi qüLmeye ßaşLAdı hoca qüLmekten kızamadı ßiLe
:$:$:$
:$:$:$