geçen hafta KOCAELİSPORUN boluspor ile oynadığı maçta kapalıdaki yerimi aldım herzamanki gibi maç işte oynanıyo taraftar müthiş oyunda zevkli bende kapalının en arkalarındayım bi gol kaçtı o gol kaçar mı be dedim o topa böyle vursana diye ayağımı bi salladım sonra aklıma geldi bağlamadım ayakkabımı ayakkabımın uçtuğunu gördüm en ön sıralardaki adamın sırtına geldi:yikildim::yikildim: adam noluyo lan diye bi döndü yerdeki ayakkabımı gördü abi be atsana işte öyle oldu böyle oldu yapma abi affet abi falan dedik olay kızışmadan bitti abi ayakkabımı geri atarken şu akıllıca lafı dedi ayakkabına sahip çık birader sende dedi ben ondan sonra yığıldım oraya gülmekten ulan çok rezil olmuştum ama yarıda bıraktım gittim maçı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::kop::kop::kop::kop:bu hafta sonu bağlayıp gidicem :yikildim::yikildim::kop:
stadda olacak son olay budur :D
|
10-25-2007, Saat: 02:05 PM <
ulayn oradaki herkes maçı bırakı senin gibi güldü işte ama ne rezil oldum kaçtım maçtan
10-25-2007, Saat: 02:11 PM <
elalem maçı bıraktı kaçan pozisyondan sonra bakıyolar bidaha fırlatcakmı diye ulayn keyfimden mi fırlatıyom aynen hemen topuk öyle olaylardan sonra
:yikildim::yikildim::yikildim:bencede ayakkabına sahip çık:yikildim:
10-25-2007, Saat: 02:28 PM <
çok iyi bir ders oldu o abiyi bu hafta görürsem yanına oturcam fırlarsa falan ona gelmesin
10-25-2007, Saat: 02:31 PM <
demek ki ii futßoL oynuosun ßaksana ayakkaßı ßiLe ayaqındayken uçmuşş ßundan utanmamaLı qurur duymaLısın we şöyLe demeLisin ßak qördünmü ayaqımdaki ayakkaßı ßiLe dayanamadım nsL wuruyorum ama
10-25-2007, Saat: 02:34 PM <
onu diyimde linç ediliyim orada dimi kocaelisporun alt yapısındayım zatende orada kral olsa kaçardı o olayda
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ibrett verici bi olay | soyle | 7 | 1,528 |
04-11-2022, Saat: 06:40 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bir gün 24 değil 25 saat olacak! | vetch__ | 3 | 1,138 |
03-20-2010, Saat: 03:05 AM Son Yorum: kı@ymı@k=) |
|
Kayseride polis kayıtlarına geçen gerçek bi olay | Qetesh | 3 | 819 |