adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide canım zaten inkar etmiyorumki ben hep konu dağıtıyorum hatta suç ortağım ortalarda yok oda gelse görürsün bak konun nasıl darmadağın olacakinkar etmiyosunda sanki daqıttıqını ßiLmiyomuş qißi sanırım diosun
aLLahım bi daha yapmıcam ouff resiLLik
|
10-25-2007, Saat: 02:10 PM <
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Son qüLen ii qüLer dedin yha ßnde hep son qüLerim yani kazanırım kazancaqım için qaza qetirmek qißi ßoş şeyLerLe uqraşmıyorum qaza qetirme qereqi duymuyorum görelim bakalım kazanan kim olacak bu sefer iide biz neyi kazanacaz şimdi biliyormusun sen Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inkar etmiyosunda sanki daqıttıqını ßiLmiyomuş qißi sanırım diosun ordaki sanırım yazının gelişi ondan yani
Ama şimdi inkar etmemek lazım Esra çok güzel bi konu açmış hepimizi eğlendik
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama şimdi inkar etmemek lazım Esra çok güzel bi konu açmış hepimizi eğlendik onu zaten inkar etmiyoruz gerçekten çok eğlendik esra sayesinde başarılarının pardon resilliklerinin devamı diliyorum
10-25-2007, Saat: 02:15 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama şimdi inkar etmemek lazım Esra çok güzel bi konu açmış hepimizi eğlendikişte qerçekLik işte açık sözLüLük Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: işte qerçekLik işte açık sözLüLük sanırım burda bana bir taş atma var kafam yarıldıda
10-25-2007, Saat: 02:21 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu zaten inkar etmiyoruz gerçekten çok eğlendik esra sayesinde başarılarının pardon resilliklerinin devamı diliyorumişte yaqcıLık işte uyuzLuk işte işte işte 1 numara yaLancıLık yaLancıLık derken sn ßaşka düşünüosun ßuraya ßaşka yazıosun hihi
10-25-2007, Saat: 02:22 PM <
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu almıs basını gidioouzun ince duyqusuz yoLunda qidiyoo qündüz qece |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Daha dumur olmadım ama .. | ask_sehidi | 17 | 3,295 |
04-18-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ask_sehidi |
|
bi daha iiLik yapmııcam ! xD | PesmisT GirL | 17 | 1,720 |
05-30-2008, Saat: 07:22 PM Son Yorum: Seyduna |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi