:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Qetesh
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın hayatın ıyı gıttıgı görulmemıstır

ama hava soguk abı burda o nasıldır bılemem Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:--/:--/ harbı donuyorum burda sobayı yakacak kımsede yok haa

Abi bilgisayarın bulunduğu odada soba olsa ben yakacamda yok işte nalet olsunTongue. Sevgilimiz yanımızda olsa bari ona sarılır ısınırız ama oda yokBig Grin...

Herneyse titreye titreye devamTongue...adda da gelmişSmile

Hoşgeldin adda.
Ara
EndLess
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi bilgisayarın bulunduğu odada soba olsa ben yakacamda yok işte nalet olsunTongue. Sevgilimiz yanımızda olsa bari ona sarılır ısınırız ama oda yokBig Grin...

Herneyse titreye titreye devamTongue...adda da gelmişSmile

Hoşgeldin adda.

abı yorgana sarıldım öle yazıyorum yatarım bırazdan zaten öluyom agrıdan

adda sende hosgeldın
Ara
Qetesh
Alıntı:abı yorgana sarıldım öle yazıyorum yatarım bırazdan zaten öluyom agrıdan

adda sende hosgeldın

Ne ağrısı sersi hayrola. Üşüttünmü ne ettin kendine. Geçmiş olsun kardeşim yaa. Gel buraya birbirimize sarılalım bariBig Grin... Isıtırım seni, hatta terletirim bileBig Grin...
Ara
EndLess
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne ağrısı sersi hayrola. Üşüttünmü ne ettin kendine. Geçmiş olsun kardeşim yaa. Gel buraya birbirimize sarılalım bariBig Grin... Isıtırım seni, hatta terletirim bileBig Grin...

olm sapıklık yapma dun macta (.....) ustune dustum ondan agrım var:yikildim::yikildim:
Ara
Qetesh
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olm sapıklık yapma dun macta (.....) ustune dustum ondan agrım var:yikildim::yikildim:

Boşluk doldurmaca oynamıyoruz olim açık söyle neyinin üstüne düştünBig Grin...
Ara
EndLess
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Boşluk doldurmaca oynamıyoruz olim açık söyle neyinin üstüne düştünBig Grin...

anladın olm sne neyımın ustune dustugumu :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
Qetesh
AnladımTongue...Çanakta çok hasar varmı pekiBig Grin...

Abi futbolun cilveleri onlar sıkma canınıTongue...
Ara
EndLess
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AnladımTongue...Çanakta çok hasar varmı pekiBig Grin...

Abi futbolun cilveleri onlar sıkma canınıTongue...

yok yaa yan tarafı egılmıs bıraz dıger bölum saglam Big GrinBig Grin:yikildim::yikildim::yikildim:

abı futbolun cılvelerıde öluyodum dun nerdeyse :S:S:S
Ara
Qetesh
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaa yan tarafı egılmıs bıraz dıger bölum saglam Big GrinBig Grin:yikildim::yikildim::yikildim:

abı futbolun cılvelerıde öluyodum dun nerdeyse :S:S:S

Çağırsaydın beni sedye getirirdim serserimBig Grin...

Kaportacıya gittinmiTongue...
Ara
EndLess
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çağırsaydın beni sedye getirirdim serserimBig Grin...

Kaportacıya gittinmiTongue...

yok gıtmedım kendı yaramı kendım saracam :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 590 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:33 AM