Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serseriye dedim Murat abiyide çağıralım diye yok dedi...
Hoşgeldin abi
demek öyle serseri bak senden beklemzdim bunu
saol adem hoş buldum
Canı Sıkılanlar
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serseriye dedim Murat abiyide çağıralım diye yok dedi... demek öyle serseri bak senden beklemzdim bunu saol adem hoş buldum Alıntı:murat bis ademle ewlenios galiba Düğün için nereye gidelim cnm... Pariste yapalım düğünü... Balayınada Çine gideriz... Orda suşi yeriz seninle... . Dans ederiz... adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e ne yapalım yani hiç boşa uğraşmayın masraflara ortak olmayızadminler sponsor olacak imza :Admin Leader Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düğün için nereye gidelim cnm... Pariste yapalım düğünü... yok ben ülkemde gayet mutluyum(: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:S.a:tolga: ßeni unuttunuZ Sen unutulurmusun :tolga::tolga: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adminler sponsor olacak e o zaman git adminlere söyle ben admin deilim Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düğün için nereye gidelim cnm... Pariste yapalım düğünü... lan sne önce besıktastan kadıkoye bı gıtte ondan sonra cıne parıse gıdersıon adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e o zaman git adminlere söyle ben admin deilimsen düğünümüzün adminisin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|