MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bisim için bölüm açıo adminler düğün bölümü die
orda yapacas düğüne seze aksu şarkılarıyla eşlik edecek
damat yok dugun yapıcan ölemı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bisim için bölüm açıo adminler düğün bölümü die damat yok dugun yapıcan ölemı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-29-2007, Saat: 03:49 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bisim için bölüm açıo adminler düğün bölümü dieoooo çok süpermiş saolsun admin sizi düşünüyo bak asyacım
flozofumus eksikti tam olduk
şimdi felsefik bi açıklık getircek konuya adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağlarsan sıkılırsın tabi vay demek öyle sırtımdan vurdn beni küstüm işde sana huh MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bisim için bölüm açıo adminler düğün bölümü die inanmam sezen aksu ve siz rüyamda görsem yine inanmam sen daha gülüon mu
10-29-2007, Saat: 03:50 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:damat yok dugun yapıcan ölemı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:sersii doğru diyon damat nirde yaww görmedim ben kaçtı mı ki Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:damat yok dugun yapıcan ölemı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:o başlık parası biriktirmeye gitti:yikildim::yikildim: esmerbela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay demek öyle sırtımdan vurdn beni küstüm işde sana huh ii sende küs bakalım bu ara küsen küsene bana ne hikmetse |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|