ben nerde yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sna yalvardım yakardım OLMAADI....
Canı Sıkılanlar
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm kapatalım konuyu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırdır orti ayıp oluo ama esra olmadı şimdi biliosunki sürünmek bana ait sen başka bişey bul
10-29-2007, Saat: 04:15 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırdır orti ben de eh işte sürünüp duruyom bugün çifte bayram ortak biri benim dogum günüm biride cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönemi
10-29-2007, Saat: 04:16 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben nerde yanlış yaptım seviyorsundur sandım bir damla sevgi için sna yalvardım yakardım OLMAADI....hayırdır asyacım ??*
10-29-2007, Saat: 04:18 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayıp oluo ama esra olmadı şimdi biliosunki sürünmek bana ait sen başka bişey bulhımmm doğru yaww unutmuşum murat ya Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm doğru yaww unutmuşum murat ya nemli deil esra ama bidaha olmazsa sevindirik olabilirim yani
10-29-2007, Saat: 04:20 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün çifte bayram ortak biri benim dogum günüm biride cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönemiölemii doğum günün kutlu olsun ortak o zmn nice mutlu yıllara |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 114 Ziyaretçi