MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmas sen öcüsün
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
pekı
görusucez
Canı Sıkılanlar
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmas sen öcüsün :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: pekı görusucez Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Murat ya nirdesinnnn yok yok sana kızmadım buralardayım yani şuan dinleyici modundayım o yüzden yazmıorum
10-29-2007, Saat: 04:37 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt murat sana kısdıyaw asyacım sana öle mi dedi yoksa
10-29-2007, Saat: 04:38 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne ekmesi ortak ben öle sey yaparmıyımtabeee tabeee sen hiç öle şey yapmassın sadese ekiyon beni :yikildim: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw asyacım sana öle mi dedi yoksaewt öle dedi bıkmış senden ve kaprislerinden:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-29-2007, Saat: 04:39 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok sana kızmadım buralardayım yani şuan dinleyici modundayım o yüzden yazmıorumha anladımm şimdi dinleyici modu nasıl oluyorki boşver sen yaz
10-29-2007, Saat: 04:42 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabeee tabeee sen hiç öle şey yapmassın sadese ekiyon beni :yikildim: ortakk ekmi yom seni sen beni ekiyor olmayasın sakın : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|