tm geLmeyin üstüme
höyt :yikildim:
höyt :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
10-29-2007, Saat: 06:04 PM <
esmerbela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hu hu selamsanada selam h.g. Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo olmaz murattt 1 günnn artık ona bakacak birilerini ayarla son 1 gününü doya doya göre geçir daha fazla izin veremem sana hemen alıcam seni buraya aslında öyle bi durumda yok ama senin hatrın için sadece 1 gün verebildim
10-29-2007, Saat: 06:04 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tm geLmeyin üstümeaaa kim geliyo ki üstüne valla biz değiliz mert esmerbela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hu hu selam sanada o dediklerinden ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tm geLmeyin üstüme sensin nan höyt
10-29-2007, Saat: 06:06 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık ona bakacak birilerini ayarla son 1 gününü doya doya göre geçir daha fazla izin veremem sana hemen alıcam seni buraya aslında öyle bi durumda yok ama senin hatrın için sadece 1 gün verebildimaaaaa olmaz Muratt bende arkadaş sanmıştım aşk olsun yane haa demek bi gün ben olsaydım sana 1 gün bile vermezdim şaka şaka neyse ben kaçar iyi akşamlar herkese kendinize iyi bakın gidem de bari 1 günü iyi değerlendirem barim ne yapam
10-29-2007, Saat: 06:06 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sensin nan höyt Hepimiz HÖYTÜZ!:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|