:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı orası tam olarak nereye kalıyo hayır yanlıs yonemı bakıyorum :--/:--/ göremedımde öle bıyer Confusedmiley13:Confusedmiley13:

şikayet ve öneriler bölümünün altında bir konu görüyorsunuz sanırım baya şeffaflaşmış bu haliyle site Smile

sizlerede günaydın nergiz ve murat Smile
Ara
yaw ne oldu herşey deişmiş :S
Ara
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıberbat murat abıı sen napıyon ne edıyonn

aynı bendende berbat hatta berbat ötesi ama neden diye sormayın boışverin beni siz iyi olmaya bakın
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şikayet ve öneriler bölümünün altında bir konu görüyorsunuz sanırım baya şeffaflaşmış bu haliyle site Smile

sizlerede günaydın nergiz ve murat Smile

abı caktırma kımse bılmesın san guvenıyorum Confusedmiley17:Confusedmiley17: benm gızlı admın ıom:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ben geldımmmm gunaydın herkese Smile
Ara
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ne oldu herşey deişmiş :S

seviye sistemi getirildi sadece Smile
bazı özellikler eklendi değiştirildi vs vs

http://www.duygusuz.com/forum/showthread.php?t=49832 bak burada açıklaması var
Ara
gunaydıın gamzemmSmile
Ara
günaydınlar arkadaşlarr Smile
bende geldim gelim mi ??
gerçi geldim ama Big GrinBig Grin
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seviye sistemi getirildi sadece Smile
bazı özellikler eklendi değiştirildi vs vs

http://www.duygusuz.com/forum/showthread.php?t=49832 bak burada açıklaması var
vıyyyyyyyyy :S
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı caktırma kımse bılmesın san guvenıyorum Confusedmiley17:Confusedmiley17: benm gızlı admın ıom:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
tamam tamam

sanada günaydın Gamze
Ara

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi