murat abi az önce seni msn adresime ekledim haberin olsun asi_02.........
Canı Sıkılanlar
|
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler abiciğim bu yolda başarıya ulaşacağı (inş..) ee bizede inşallah demek düşer
10-30-2007, Saat: 12:14 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende onu dıyorum calısırsam kazanırım ama ben calısmaya bıle calısmıyorum miley17:miley17:neyse sallayın bu senede bos gecıcez unıversıteyınıe calısmıorsun
10-30-2007, Saat: 12:14 PM <
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat abi az önce seni msn adresime ekledim haberin olsun asi_02.........:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:dıkkat et senı delırtmesın msnde
10-30-2007, Saat: 12:15 PM <
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
bu sene unıyı kazanmak lasımmmm hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat abi az önce seni msn adresime ekledim haberin olsun asi_02......... tamam haberim oldu zaten kabul ettim bende xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nıe calısmıorsun bılmem hıc denemedım ama aslında bu senenın dısında da hıc bu kadar ıstemedım unıye gıtmeyı :S:S:S xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:dıkkat et senı delırtmesın msnde sanmam delireceğini adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee bizede inşallah demek düşer abi işler nasıl ne işle meşkulsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 405 Ziyaretçi