xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:dıkkat et senı delırtmesın msnde
kim kimi delirticek....???
Canı Sıkılanlar
|
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:dıkkat et senı delırtmesın msnde kim kimi delirticek....???
10-30-2007, Saat: 12:17 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılmem hıc denemedım ama aslında bu senenın dısında da hıc bu kadar ıstemedım unıye gıtmeyı :S:S:Sosaman calıs gıdersın hem bu sene oss puanlarıda duscek dıorlar hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi işler nasıl ne işle meşkulsun işler bayağı yoğun özel sektörde bilgi işlem bölümüne bakıyorum
10-30-2007, Saat: 12:18 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanmam delireceğinisana demedım ben hakana dedım
10-30-2007, Saat: 12:18 PM <
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim kimi delirticek....???senı delırtır kımı olcak xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:osaman calıs gıdersın hem bu sene oss puanlarıda duscek dıorlar sanmam ben gırıcem yaa bu sene sınava o puanlar dusmezD adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işler bayağı yoğun özel sektörde bilgi işlem bölümüne bakıyorum onada şü,kür abe abi Allah kolaylıklar versin sana hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onada şü,kür abe abi Allah kolaylıklar versin sana eywallah kardeşim saol Allah cümlemize kolaylık versin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|