MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TE?EKK?R EDER?M CANIMMM
R?CA EDER?M CANIM NE DEMEK
sevmek ve a??k olmak sizce ayn? m????
|
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TE?EKK?R EDER?M CANIMMM R?CA EDER?M CANIM NE DEMEK
09-18-2006, Saat: 04:01 PM <
insan her?eyi herkesi sever..sevmek kalpten gelen en g?zel ve en saf duygudur..
a?k ise daha ba?ka..a?k tutkudur..a?k onsuz olamamakt?r..a?k ba??ml?l?kt?r.. ya ne bileyim annemi teyzemi vs.. cok seviyorum..sevmektir bu.. ama erkek arkada??m olursa ona duydugum ?ey sevmekten ?te a?k olur..fark bu bence..
sewmek aLıskanLıktr bi bakıma..askın dewamında geLir bnce..
meseLa ewLiLikLerde böLedr..önce askLa basLar ama bu sürekLİ oLduu için dewamnda sewgi geLir.. ne biLiim tam anLatamadım ama birbirinden farkLI oLdukLarı kesin..!
09-19-2006, Saat: 03:11 PM <
..TuuCe.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sewmek aL?skanL?ktr bi bak?ma..ask?n dewam?nda geLir bnce..yorumun i?in saol can?m
09-19-2006, Saat: 03:15 PM <
sensizlik_?l?m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:insan her?eyi herkesi sever..sevmek kalpten gelen en g?zel ve en saf duygudur..saol yorumun,i?in can?m
d???nceme kat?lan olurmu olmazm? bilemem aama.. bence sevgide sayg? var ve sevgi daha samimi ama a?k sadece sevgiliye duyyulan bi?e.bende hayat?n?z? birle?tirdi?iniz insana a??k olmay? diilde sevmeyi deneyin ben ?le yap?roum..
09-26-2006, Saat: 10:11 AM <
eLiFiMM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:d???nceme kat?lan olurmu olmazm? bilemem aama.. bence sevgide sayg? var ve sevgi daha samimi ama a?k sadece sevgiliye duyyulan bi?e.bende hayat?n?z? birle?tirdi?iniz insana a??k olmay? diilde sevmeyi deneyin ben ?le yap?roum..SAOL CANM YORUMLARIN ???NNNN
aşk ve sevmek... ne kadar zıt 2 kavram
aslında zıt deil ama zıt gibi işte. aşk 1 kişiye karşı hissedilen bi duygudur. sevmek çok kişiye karşıdır. ama aşkını sevmek de apayrı bi terimdir bence...
09-26-2006, Saat: 07:43 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a?k ve sevmek... ne kadar z?t 2 kavramh?????????????????m g?sel saol |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bir ütopyadır SENİ SEVMEK......(01:15) | CeYDa HaNDe KeSiM | 13 | 871 |
04-13-2022, Saat: 12:17 PM Son Yorum: wildfang |
|
**Sen Olmak İstedim...Başaramadım** | MasaL_perisi | 10 | 481 |
04-12-2022, Saat: 09:15 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seni Sevmek İstemiyorum Artık ... | Mızmız_Prenses | 3 | 444 |
04-12-2022, Saat: 04:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
A?k nedir ? Y?zlerce ki?iden a?k nedir in cevab? sizde yazabilirsiniz sizce a?k nedir | peri kızı | 5 | 635 |
04-12-2022, Saat: 07:45 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşık Olmak... | Pessimist | 3 | 427 |
04-12-2022, Saat: 12:09 AM Son Yorum: wildfang |