adem şarkı için saol yaaa offf ulayn offf
Ferdi Baba Fun Clup !!!
|
[COLOR="Black"] Sensiz ne günlerin ne mevsimlerin
Yok artık değeri yok benim için Hatırı kamasın resimlerin Yırtmadan son defa bak benim için Bak benim için Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için Gözlerime yaşlar doluversede Ellerim elinde kalıversede Anılar yolumu kesiversede Ardına bakmadan git benim için Git benim için Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için Sevene can feda, sevmeyene elveda . . .[/COLOR]
10-29-2007, Saat: 12:41 AM <
saol adem be sevmeyen ne anlar ferdi abimi güneş buz tutana kadar ferdiyi dinlicem
11-20-2007, Saat: 01:10 PM <
Cano
Bir tek sensin istediğim ömrümce Neresin kiminlesin cano Sana hasret yaşıyorum delice Bitirmedin bu hasreti cano Bir ses ver de dağı taşı deleyim Varlığını yokluğunu bileyim Sen yorulma ben yanına geleyim Neredesin kiminlesin cano O en güzel mevsimleri kış ettin Sana hasret yüreğimi taş ettin Her sevinci gözlerimde yaş ettin Mendilimde sabır oldun cano Bu yeller hep böyle Kuru esmez ya cano Yağmur getirdiği de olur Elimi attığım daldan Hep diken batmaz ya cano Gül geldiği de olur [b]Bilemezsin Sen aski ömrünce tanimadinsa Sevmek ne demekdir bilemezsin sen Bir resme bakip da aglamadinsa Özlemek ne demek bilemezsin sen Seni derk ederken yıkılmadınsa Sevda kurşunuyla vurulmadinsa Her sey bitti derken kahrolmadınsa Ayrılmak ne demek bilemezsin sen Bildigin yollarda kayıp olmadinsa Geceye dost diye sıgınmadınsaa Kadehlerı kırıp aglamadınsa Yalnızlık ne demek bilemezsin sen Seni derk ederken yıkılmadınsaa Sevda kursunuyula vurulmadınsa Her sey bitti derken kahrolmadınsa Ayrılmak ne demek bilemezsin sen[/b] Bilir Misin Sen aşk nedir bilir misin Her gün acı çeker misin Bu gönül oyununda Sende savrulup gidersin Şimdi beni unutmuş Göz yaşını kurutmuş Kalbini avutmuş Bir zalimsin sevgilim Olmaz güzelim olmaz Bu hayat sensiz olmaz Ben yaşadıkça dünyada Bu kalbim sensiz olmaz Şimdi beni unutmuş Göz yaşını kurutmuş Kalbini avutmuş Bir zalimsin sevgilim Bir Tanem Ümitsiz bir aski yasadigimiz Bu yüzden sevgimi senden gizledim Sonunda sart oldu ayriligmiz Sanma ki bir tanem seni sevemedim Adina sarkilar yazmadim diye Resmini yollara çizmedim diye Ugrumda can verip ölmedim diye Sanma ki bir tanem seni sevemedim Bitmeye mahkumdu yasak sevgimiz Yanip kül olsa da seven kalbimiz Ayrilmaktan baska yoktu çaremiz Sanma ki bir tanem seni sevemedim Bugün Sen Bugün sen sigaramda duman Bugün sen kadehimde meysin Bugün sen kalbimdeki sızı İçimdeki kinsin Söyle şimdi mutlu musun Yabancı kollarda ne bulursun Yüreğinden atma beni Aşkımızı nasıl unutursun Bugün sen gözlerimde yaş Bugün sen dudağımda zehir Bugün sen yılların hayali Bugünün nefretisin Her Saat Başında Susunca sarkilar susunca dilin Her saat basinda hatirla beni Askina kul ise mahkum bu kalbim Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Yaralidir gonlum binibir yerinden Kahreder hasretin beni derinden Sen övun bu askin son eserinden Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Maziye dalarken gulleri koklarken hatirla beni Omrumce bekledim donecegini Ne bilirdim sensiz olecegimi Senden son dilegim unutma beni her saat basinda her saat basinda hatirla beni Maziye dalarken gulleri koklarken hatirla beni Yaralidir gonlum binibir yerinden Kahreder hasretin beni derinden Sen ovun bu askin son eserinden Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Of Dağlar Of dağlar of of taslar of Aldınız benden yarimi Of dağlar of of yollar of Kime diyeyim derdimi Ben sana sır verdim de sen bana yol vermedin Ben sana feryat ettim sesime ses vermedin Akmaz oldu ırmaklar soldu yeşil yapraklar Bu kadar zalim olma seni de yer topraklar Of dağlar of of taslar of Aldınız benden yarimi Of dağlar of of yollar of Kime diyeyim derdimi Birgun gelir geçen yamacından Arılar da balını almaz ağacından Ben sana neyledim de kıvrandırdın acılardan Of dağlar of of yollar of çaldınız yarimi
11-20-2007, Saat: 01:14 PM <
Seni Dilendim
Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim Bekledim rüzgarlar esip geçtikçe Seni bana geri getirmedikçe Açıp ellerimi böyle her gece Doğmayan güneşten seni dilendim Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden sensizlik sarhosu oldum bilmeden İçtiğim kadehten seni dilendim Sevda Yelleri Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık oldum Kıskandı zalim felek sevdiklerimi Bilseydim bu kadar zor olduğunu İstemezdim böyle aşkın mutluluğunu Ben kendi dünyamda yaşar giderdim Senin gibi duygusuza hiç kapılmazdım Sevgiler Çiçek Gibi Sevgiler çiçek gibi soldurmayalım Umudu boşluklara savurmayalım Hayat kısa dünyanın çilesi Bitmez yılları acılarla doldurmayalım Yolumu bekle dedin beklemedim mi Yokluğa hasretini eklemedim mi Ben seni öyle sevsim öyle sevsim ki Sen benim bu sevgimi bilemedin mi Dönerim deyipte gittiğin yerden Bir selamın bile gelmedi neden Ümidim sevincim her şeyim sendin Onuda çok görüp aldın elimden Tanrım Nasıl Sevdin Ahım yerde kalmaz bunu sen de bil Olmuşum yolunda eriyen kandil Siler gözyaşımı bir beyaz mendil Çaresiz dertlere düşürdün beni Koparıp göğsünden aldın kalbimi Aşkınla perişan ettin halimi Tanrım nasıl sevdim böyle zalimi Çaresiz dertlere düşürdün beni Açılmış koynunda goncalar güller Sana hayrandır öten bülbüller Uğrunda perişan seven gönüller Çaresiz dertlere düşürdün beni Temmuz Akşamları Neyleyim sen yoksan eğer Sahilleri kırları Neyleyim sen yoksan yoksan eğer Yazı kışı baharı Neyleyim sen yoksan eğer Dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer Ahiretin cennetini Nede haklıymış meğer aşk uğrana yalanlar Sende beni yakıp gittin geçen yıl bu zamanlar Elimde yok adresin Şimdi bilmem nerdesin Aşkımın ödülü müydü Habersizce gidişin Sana öyle hasretim Bu temmuz akşamında Neyleyim sen yoksan eğer Neyleyim istanbul'da Nede haklıymış meğer aşk uğrana yalanlar Sende beni yakıp gittin geçen yıl bu zamanlar Yağmur Gözyaşım Gözlerimde bin bir ümit Bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun Dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yeminler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözyaşım Duyuramam feryadımı Vefasız sevgiliye Bir divane deli gibi Dönmüşüm ben viraneye
11-20-2007, Saat: 01:17 PM <
Unutmak İstiyorum
Bana onu sormayın unutmak istiyorum Artık hatırlatmayın unutmak istiyorum Kalbimi kanatmayın dünyamı karartmayın Onu hatırlatmayın unutmak istiyorum Askı beni yaksada umutlarım solsada Unutmak zor olsada unutmak istiyorum Bu ask bitti sonunda gitti kendi yoluna Onu ömür boyunca unutmak istiyorum Ona ait ne varsa içimde paramparça Mazimi sayfa sayfa unutmak istiyorum Yabancın Mıyım Kır çiçeklerini senin saçlarına takan bendim Çocukça ağlardın bazen gözyaşını silen bendim Uzaklardan gelip geçme ben yabancın değilim ki Yıllardır beraberdik yabancın mıyım Dargınlığı sen çıkardın gidip ellere aldandın Hatırlayıp aşkımızı beni bir gün aramadın Ölmeyeceğim Bu sokak caddelerde Hatıralarım var benim Senin benden aldığın Sevgi dolu gençliğim var Sevgin bana uzak olsada Aşkın bana azap olsada Ölüm bana yakın olsada Seni görmeden ölmeyeceğim Duanla yaşamadımki Beddunla öleyim Bu dünyadan son defa Seni görmeden ölmeyeceğim Sevgin bana uzak olsada Aşkın bana azap olsada Ölüm bana yakın olsada Seni görmeden ölmeyeceğim
11-20-2007, Saat: 03:15 PM <
Sevgin bana uzak olsada
Aşkın bana azap olsada Ölüm bana yakın olsada Seni görmeden ölmeyeceğim çok güzellllll behhhh
11-27-2007, Saat: 05:08 PM <
sesine bayılıyorum üstüne bir tane daha yok bu adamın:teytey:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
**gs Fan Clup** | roket55 | 57 | 3,391 |
04-13-2022, Saat: 09:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
Beyazıt Öztürk Fan clup | PrinceSs | 7 | 5,345 |
04-10-2022, Saat: 12:03 AM Son Yorum: wildfang |