flood yapma ercan abii
Program istekler buraya
|
gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:program kapsamlı araman lazım ozamn madem program ıstek yazmısın ole googleye program adını yazarak program bulunmaz bılmem anlatabıldımmı neyse sag ol genede aramısın ugrasmısın ama bende var gerek yok oraya program isteklerinizi yazın diyen ben değildim bu konu benim değil ama madem böyle bir konu var ve üyeler istekte bulunuyor bende elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyor istedikleri programları bulup buraya koyuyorum goolglede arama yaptırarak değil sen yeteri kadar biliyorsun sanırım bu işi diğer arkadaşlardanda istekleri olanlara yardım edersin bi zahmet bende diğer arkadaşlarda buna çok seviniriz İyi paylaşımlar.... fb19071990 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buforumun yeni admini benim tamammı tamam dikkat ederim flood yapmam yeni adminim canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oraya program isteklerinizi yazın diyen ben değildim bu konu benim değil baya karıstı ortalık yınede sag ol kardesım trojen keylogger bsıeyler yollamısısn sen yaptın demıyom ama programı yazan zekı zannedıyo kendını sag ol gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baya karıstı ortalık yınede sag ol kardesım trojen keylogger bsıeyler yollamısısn sen yaptın demıyom ama programı yazan zekı zannedıyo kendını sag ol programı kurmadım dediğim gibi ne ile ilgili olduğunu bilmediğim için isim üzerinden gidiyorum detayı yada ne işe yaradığını bilmiyorum kurmadım çünkü virüs taramasından geçirdim bir şey çıkmadı ama trojen var diyorsan doğrudur kaldırırım linki şimdi canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:programı kurmadım dediğim gibi ne ile ilgili olduğunu bilmediğim için isim üzerinden gidiyorum detayı yada ne işe yaradığını bilmiyorum kurmadım çünküevet ya ıyı dusunmuusn lınkı kaldırsan daha ıyı olacak merak eder ındırler sonra pc lerı bozulur bızden bulurlar bende bılıyodum trojenlı oldugnu zaten belkı denk gelır trojensız bulrusun dıye dusundum yanı bı ıhtımal olmadı ıste sag lık olsun eywallah sag ol emegıne saglık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
hamachi__bu program ortalıgı yıkıo (bakmadan geçmeyin derim) | mehmetkılıc | 2 | 941 |
04-14-2022, Saat: 04:23 PM Son Yorum: wildfang |
|
Program Ekle Kaldirdan Silinmeyen Programlar | mehmetkılıc | 1 | 563 |
04-14-2022, Saat: 03:51 PM Son Yorum: wildfang |
|
Nero Burning Rom 7.5.7.0 herkesin bilgisayar?nda olmas? gereken bir program program? | scarface | 2 | 927 |
04-02-2022, Saat: 01:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi | BiRiciGim | 0 | 532 |
06-06-2008, Saat: 05:37 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Masaüstünüzde hayal gücünüzün sınırlarını aştıran program...Samurize v1.64.3 Final | play-54 | 1 | 688 |
03-19-2008, Saat: 01:57 PM Son Yorum: CaNaT |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi