MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napalım ona kaldımii işte ercandan iyisinimi bulacan asyacığım yiğenim diye söylemiyom
Canı Sıkılanlar
|
12-15-2007, Saat: 03:06 PM <
BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dımam ben de geliom ercan benden isteyecek asya seniçikolata çiçek bide başlık yeter MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napalım ona kaldım vay be biz sana çiçek dedik sen bize ne diosun teyzo suna bak sana yaw BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ii işte ercandan iyisinimi bulacan asyacığım yiğenim diye söylemiyomağırlığınca altın takacam yüz görümlülüğü canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay be biz sana çiçek dedik sen bize ne diosun teyzo suna bak sana yawkıyamam ben sana cnm benim:$
12-15-2007, Saat: 03:07 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay be biz sana çiçek dedik sen bize ne diosun teyzo suna bak sana yawüzülme yiğenim sen yaa asya olmasa başka bulurum ben sana BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üzülme yiğenim sen yaa asya olmasa başka bulurum ben sanabitti esra arkadaş markadaş değilis:d MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıyamam ben sana :$:$:$:tey::tey: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 486 Ziyaretçi