MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vatan haini kupa beğenemsede yapıom bişilerasyacığım canım benim ne zmn çağırıyon tatlı yemeye
şimdi kendimi övmek istemem
ama tatlı yapmakta üstüme yok
Canı Sıkılanlar
|
12-15-2007, Saat: 04:13 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vatan haini kupa beğenemsede yapıom bişiler olsun tatlı yer tatlı tatlı konuşur öle gideriz be ne yapalım yeterki ağzımızn tadı bozulmasın Allah ım ney uysalım MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence sen annenin yemekelrini hiç aramayacaksın eksik olma sen öle diyorsan öledir BİR_YAÄžMURDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asyacığım canım benim ne zmn çağırıyon tatlı yemeye du bi teyzoş ya daha yüzünü göremedik sen ne zaman çağırıyorsun diorsun
12-15-2007, Saat: 04:17 PM <
hehe görmedin mi daha asya yı sen yiğenim eetabi dicem bi bakalım demi nasıl tatlı yapıyo
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:du bi teyzoş ya daha yüzünü göremedik sen ne zaman çağırıyorsun diorsun MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan ayıp görmedinmi beni:S gördüm mü yoksa :S bilmiyorum ki
12-15-2007, Saat: 04:22 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya teyzoş ben gördümmü Asya yı hiç farkında değilim yawsyiğenim bilmiyom ki ben yaffss ama ben de görmedim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 402 Ziyaretçi