MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demekki kimse görmediasyacım biri görmüş seni ve çok güzelmişsin görünmez deilsin yane
itiraf ediom ben görünmesim
itiraf etmene gerek yok
Canı Sıkılanlar
|
12-15-2007, Saat: 04:25 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demekki kimse görmediasyacım biri görmüş seni ve çok güzelmişsin görünmez deilsin yane itiraf etmene gerek yok
bizden mi saklayacaksın kız ne göstertmiyorsun biri ben biri teyzo ayıp sana
12-15-2007, Saat: 04:26 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vatan haini kupa beğenemsede yapıom bişilerben her zaman söylüyorum güzel kek yapıyorsun diye sadece kek
12-15-2007, Saat: 04:26 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece adyge55 gördüheee biliom MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece adyge55 gördü vay hemşerim benim ya bak o görünmez işte ona inanırım canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizden mi saklayacaksın kız ne göstertmiyorsun biri ben biri teyzo ayıp sana ya görünce aşık olursan? mesela murat bi gördü bidaha kopamıo benden:yikildim: kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben her zaman söylüyorum güzel kek yapıyorsun diye sadece kek tamam özge bizde sadece keke yeriz arada sen gelirsin çorba felan yaparsın olmaz mı kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben her zaman söylüyorum güzel kek yapıyorsun diye sadece kek tamam özge bizde sadece kek yeriz arada sen gelirsin çorba felan yaparsın olmaz mı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|