MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya görünce aşık olursan?wayy ercan görmeden aşık oldu sana
mesela murat bi gördü bidaha kopamıo benden:yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
12-15-2007, Saat: 04:30 PM <
ercandaki yetenek kimse yok
ztn keşfettiğim için ewlenme teklifi bendn geldi MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben sana sofralar hazırlarım kuş sütü bilem eksik olmas ya ama teyzoş baksana ne diyor yaw ben şimid nasıl kıyayım bu kıza dimi ama
12-15-2007, Saat: 04:32 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam özge bizde sadece kek yeriz arada sen gelirsin çorba felan yaparsın olmaz mıolmammı olur tabi ikinizde arkadaşımsınız yaparım aslında güzel yemek yaparım ama isteyerek yapıcam MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercandaki yetenek kimse yok yetenkliyim dimi evet sanada bravo kaptın iki dakkada beni hea yoksa kimlerin eline kalacaktık kimbilir
12-15-2007, Saat: 04:34 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ama teyzoş baksana ne diyor yaw ben şimid nasıl kıyayım bu kıza dimi amakıyma tabi yiğenim kıyılcak biri deil asyacığım canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ama teyzoş baksana ne diyor yaw ben şimid nasıl kıyayım bu kıza dimi ama:$ :$ :$ :$ kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmammı olur tabi ikinizde arkadaşımsınız yaparım aslında güzel yemek yaparım ama isteyerek yapıcam sağol be Özge sende isteyerek yaparsın olur biter bizde zorlama yok zaten canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol be Özge sende isteyerek yaparsın olur biter bizde zorlama yok zatenben zorlarım merak etme |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 571 Ziyaretçi