:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
EndLess
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanamı dedikBig Grin
her lafa atlama lemBig Grin

ne cockk buldun da bagırıyon dıme ......:'(

Ercan abı sne bunu alma bence bu senıde dovmeye kalkar bundan gelın olmaz geşl ben sana daha guzelleırnı bulum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
CaNaT
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne cockk buldun da bagırıyon dıme ......:'(

Ercan abı sne bunu alma bence bu senıde dovmeye kalkar bundan gelın olmaz geşl ben sana daha guzelleırnı bulum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
hadi lem yalancı aylardır buralarda bişi yaptığınız ettiğiniz yok kısmetime mani olmayın bari Big GrinBig Grin
Ara
MaNeSiA
beni görmeden daha güselini bulacağına nasıl karar verdin:p
Ara
EndLess
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi lem yalancı aylardır buralarda bişi yaptığınız ettiğiniz yok kısmetime mani olmayın bari Big GrinBig Grin

abı sne ıstemedın mkı ben beakrken rahatım dedın bende bısey demdım ama sen ıste jenıpper lopez bıle senınle evlenmekıcın can atacak Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
MaNeSiA
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi lem yalancı aylardır buralarda bişi yaptığınız ettiğiniz yok kısmetime mani olmayın bari Big GrinBig Grin

duydunuz aramıza girmein:yikildim:
Ara
EndLess
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni görmeden daha güselini bulacağına nasıl karar verdin:p

senden daha guzelıde vardır Big GrinBig GrinBig Grin:mutlaka :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
CaNaT
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni görmeden daha güselini bulacağına nasıl karar verdin:p

sen bakma onlara ya çekemiyorlar bizi Big GrinBig GrinBig Grin
kıskanıyor olabilirler kanımca Confusedmiley17:
Ara
MaNeSiA
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sinirlenme canım sen Big GrinBig GrinBig Grin ben hiç sinirleniyormuyum Confusedmiley15:Confusedmiley15:Confusedmiley15:

yok cnm ne sinirlenmesi
gayet rahatımSmile
Ara
CaNaT
bari şu kupa kızının yanın bizim de adımızı yazda bende kıskançlık krizine girmiyim şimdi Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
CaNaT
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı sne ıstemedın mkı ben beakrken rahatım dedın bende bısey demdım ama sen ıste jenıpper lopez bıle senınle evlenmekıcın can atacak Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

yürü be sersim kim tutar seni Big Grin Big GrinBig Grin at bakalım at sen
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 573 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:37 AM