Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 756x544 ve 57KB ) Buraya Tıklayın
Arabayı SağLam bağLadık:)
|
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 756x544 ve 57KB ) Buraya Tıklayın
04-01-2008, Saat: 11:48 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sızınm ordan............. Bi$e mi ima ettin ? ben mi üstüme aLindim ?
04-01-2008, Saat: 11:54 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıma etmedım dırek söledım... Ben Laz deiLim bu bir .. + inSanLari NereLi oLdukLarini göz önünde buLundurarakmi yargiLarSiniz ? PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Laz deiLim bu bir .. + inSanLari NereLi oLdukLarini göz önünde buLundurarakmi yargiLarSiniz ? InsanLArı NereLı oLdukLArına Göre YargıLadımız HatırLamıyorum... Neys eSaka KaLdıramıyorsun Sanırım... bu arada ben Lazım... Bu yuzden sneınLede bu sekıLde konusabıLıyorum...
04-01-2008, Saat: 11:58 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:InsanLArı NereLı oLdukLArına Göre YargıLadımız HatırLamıyorum... öyLe mii BiLmiordum .. neySe $aka her Saniye yapiLmaz ve dogrudur ben $aka kaLdiramam PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyLe mii BiLmiordum .. neySe $aka her Saniye yapiLmaz ve dogrudur ben $aka kaLdiramam Neys eSakayı YanLıs Zamanda YanLıs ınsana Yaptım...Bı daha sızı rahatsız etmez efendım..SakaLaırm.... kendınıze ıyı bakın...Tekrar ozur DıLer bu Laz usagı.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İkiz kuleler Hala Sağlam Hareketli:Esnek Rahat Konforlu Güvenli: | *Asİ-yÜrEk* | 16 | 1,227 |
06-30-2009, Saat: 10:15 AM Son Yorum: seni seviyorum |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi