adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazın siz bunları bi kenara intikamım acı olacak yaşasın kötülük:hayir::hayir::kizgin::kizgin:şiddetle kınıyorum seni:hayir:dikkat et...ayağını denk al bakem..hişştttt yavaş ol...
şu Anda Canın Ne Yapmak istiyor ?
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı::hayir::hayir::kizgin::kizgin:şiddetle kınıyorum seni:hayir:dikkat et...ayağını denk al bakem..hişştttt yavaş ol... tarif edersen denk alırım ayağımı
:kizgin::kizgin::kizgin: akıllı ol dedim o kadar:kizgin::kizgin:
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demi sibelim yaa kın kın kınn murat sana ne demek oluo bu kın kın kın
murat abi bak önce sağ ayağını diğer ayağınla düz tutacaksın hepsi bu işte
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı::kizgin::kizgin::kizgin: akıllı ol dedim o kadar:kizgin::kizgin: olmazsam akıllımımı alırsın sorun değil olmayan bişeyi nasılsa alamazsın adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek oluo bu kın kın kın:yikildim::yikildim:koptum esram ya o kın kın ne ya şey gibi:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:allam ya gece gece:yikildim: adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmazsam akıllımımı alırsın sorun değil olmayan bişeyi nasılsa alamazsınabi yoksa nie baştan demion beni uğraştırıon |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Su Anda Neyi ALkisLamak iSTerdiniz! | €BeRimSin | 12 | 969 |
04-03-2022, Saat: 07:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
Şu anda dinlediğin şarkı ? | Tam1_MaynaK | 12,380 | 179,537 |
01-06-2022, Saat: 12:43 PM Son Yorum: ÇiLeK |
|
Şu Anda Moraliniz % Kaç.... | Yorgun Yürek | 630 | 14,729 |
03-23-2021, Saat: 08:33 PM Son Yorum: badelie |