Bir hımmm daha .....
Adı Oldu Yalnızlık..!
|
12-25-2007, Saat: 04:46 AM <
sana yar,
yüreğimin tuzlu dudaklarından süzülen bu birkaç cümlelik hayat … senin için, gidişin heyecanına ve dönüşün vuslatına özlem düşürerek yol aldığım bu hicret katarları .. şimdi ayrılık, benim için vuslatı virgülle noktalamak … kim bilir dönüşü olur mu bu ketum yalnızlığın … gönül heybemde gözyaşlarım katre katre … yürek tezgahında işlediğim sancılar sana verebileceğim tek hediye yar … bir damla su gibi; firak ruhuma .. susadıkça içtiğim, içtikçe kanamadığım … hem yakan, hem yanan … bir mum macerası benimki … beklenen saatlerde damla damla eridiğim … ve aydınlattığım katran siyahı geceleri … yalnızlık her akşam başka başka tüllenir ufkumda …
esen her rüzgar ayrılığı taşır bağrıma .. doğan güneş bile mahzun, bitab … bestesi yarım kalmış sarkılar var dilimde notası eksik .. söylemeye yeltensem dügüm dügüm oluyor boğazımda .. söyleyemiyorum yar .. söyleyemiyorum … bazen yalnızlık kadar güç gelir
geceyi gündüz, gündüzü gece etmek .. bir avuç toprak kokusu, bir avuç ben varsın azrail biraz daha zaman tanısın bana … ölmek için erken; zira güneş çekildi mi bir kere limandan geri gelirken bir başkası doğuyor yüreğimin ta içine … LâL
04-22-2008, Saat: 06:06 PM <
Yitik gönüller mi bıraktı hazan yelleri ardında..
Hangi kapıyı çalsam giden oluyor benden öte... Kapılar yok oluyor,vuslat tuzak oluyor,nedense.. Ah oluyor gözlerin gözüme... Tutsak oluyor sözlerim sözlerine.. Susma yeter ki,sessizliğinde... Olüyorum her kere.. Biliyor muyum hüznün vaktinde, Hangi sese değse senin sesin, Olüm var ellerime.. Tutmadığın her kere... .....
... .. . |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Adı Oldu Yalnızlık... | ROSE | 23 | 1,096 |
04-14-2022, Saat: 12:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
yALnızlık.... | babaaslan | 3 | 454 |
04-13-2022, Saat: 06:35 PM Son Yorum: wildfang |
|
yalnızlık birtanem | berensu | 2 | 380 |
04-13-2022, Saat: 05:19 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bugünlerde Herkes Aşki Arar Oldu........(niyemi?) | CeYDa HaNDe KeSiM | 6 | 673 |
04-13-2022, Saat: 12:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
Zaman Yİne Yalnizlik Vaktİ | murat1544 | 1 | 352 |
04-08-2022, Saat: 01:45 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi