ercan abiyi saymazsak tam bi aile
Canı Sıkılanlar
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emin ol saygıda var burada sevgide farklı arayış yok burada herkesin bir nedeni var oda birbirimizi sevmemiz saymamız duygusuz bi aile oldu benim gözümde peki ben bu ailenin nesi oluom çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan abiyi saymazsak tam bi aile neden ercan abine saymıon nan bildiğin bişey varsa bizede söle bizde bilek
12-26-2007, Saat: 03:44 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki ben bu ailenin nesi oluomdış kapının dış mandalı ehehehehe abilerindensin tabikide
12-26-2007, Saat: 03:44 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden ercan abine saymıon nan bildiğin bişey varsa bizede söle bizde bilekonu kendine sor bence :tey::tey::tey:
12-26-2007, Saat: 03:45 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen katılıyorum miley20:TŞK EDERİM ; çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dış kapının dış mandalı ehehehehe abilerindensin tabikide ne güzel işte o mandaldan olamayanlarda var demi saol kardeşim swettwizard82 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TŞK EDERİM ; rica ederim asıl ben tşk ederim miley20: swettwizard82 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslinda Internetten Nefret Ettim Herkes Farkli Bi Arayiş Yada Niyet Içinde Saygi Yitirilmiş Ama Insan Cani Sikilinca Yada Boş Kalinca Yinede Bakiniyor Işte ee onlara diyebilecek bi lafımız yok malesef ama burası için diyemem ben onları burası benim için çok özel bi yer
12-26-2007, Saat: 03:48 PM <
ya murat abi sen bu ailenin en magazin sevmiyenindensin bi yakalayamadik seni ya ama bulurum bennnnn
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 574 Ziyaretçi