ya sey ercan abi benim puan hala ayni
Canı Sıkılanlar
|
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya murat abi sen bu ailenin en magazin sevmiyenindensin bi yakalayamadik seni ya ama bulurum bennnnn yok cnm ben yakalanmam karda yürür izimi belli etmem ben bence sen başkalarını yaklamaya bak mesela ercan abin tam magazinlik canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bak giderim hea ona göre madem beni sevmiyonuz ciddimisin bak buna sevindim bir potansiyelden kurtardık
12-26-2007, Saat: 03:51 PM <
ercan abinin izini suruyom son gunlerde bumuruz elber biseyini
12-26-2007, Saat: 03:52 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bak giderim hea ona göre madem beni sevmiyonuzyok be abi nereye ( git git git ) :yikildim:
12-26-2007, Saat: 03:53 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee onlara diyebilecek bi lafımız yok malesef ama burası için diyemem ben onları burası benim için çok özel bi yerDOSTLUK BULDUÄžUNDA YAŞAMASINI BİLDİÄžİNDE GÜZELDİR AMA BULABİLMEK ASIL OLAN NET ORTAMI SOHBET GEÄžİK MUHABBETİ OLARAK BAKILIYOR BUDA FARKLI YÖNLERE GÖTÜRÜYOR HANGİ SİTE İYİ HANGİSİ KÖTÜ ANLAŞILMIYOR PEK BİRAZDA ŞANSA BAÄžLI SANIRIM miley13: yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan abinin izini suruyom son gunlerde bumuruz elber biseyini ooo sende ezgicim yani ercan uluorta ask yaşıo forumda senin haberin yok
12-26-2007, Saat: 03:55 PM <
yok sahsen ben girdigim ortamin iyi yadfa kotu oldugunu ilk gunen anlayabilirim bikere konusma ortamlarina girdiginizde sohbeti dinleyebiliyosaniz size anormal gelmiyosa itici deilse tabikide o ortamda kalmak isteyebilirsiniz ama zaten her ortam her insan kendini ilk zamanda olmasada bi iki gun zamanda belli eder secici olmayi ve dogru secmeyi bilirsek nezaman nerde olacagimizida biliriz duygusuz dogru bi secim bence
12-26-2007, Saat: 03:55 PM <
swettwizard82 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOSTLUK BULDUÄžUNDA YAŞAMASINI BİLDİÄžİNDE GÜZELDİR AMA BULABİLMEK ASIL OLAN NET ORTAMI SOHBET GEÄžİK MUHABBETİ OLARAK BAKILIYOR BUDA FARKLI YÖNLERE GÖTÜRÜYOR HANGİ SİTE İYİ HANGİSİ KÖTÜ ANLAŞILMIYOR PEK BİRAZDA ŞANSA BAÄžLI SANIRIM miley13: Haklılık payı çok .... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 570 Ziyaretçi