[YT]dbQEUbjZynY[/YT]
hayko cepkin fan club
|
Yalniz Kalsin Gömdüm Sandim Gittiginde bir demet çiçegim bile yok Toprak kaldim gittiginde, filiz verdim de suyu yok Yalniz Kalsin Dedigin Diline Bedduadir Sesinin Teline 777 Bir düsündük bir ah isittik her geçen gün incitildik Tütsü yaktik temizlendik dumanindan zehirlendik Yalanlarla avutulduk,zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik ilaçlariyla uyutulduk Yalniz kaldim bu sehirde, bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldik içimizde uyansak da yokuz yerimizde Uçurumun kenarinda bizi iten rüzgarinda Çok güvenli degil ama düsmemek için tutun bana Akillaniyor akillaniyor fikrim, akillaniyor akillaniyor zihnim Akillaniyor akillaniyor fikrim, akillaniyor az killaniyor zihnim Bertaraf Et Alti üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her seyini kiymetini kismetini Belki yarin gelir ama bugün seni sevmedi ki Sonra Görüselim Geçmez yaran, yok hiç rengin Bitmis çaban, zor mu geldi? Sen insansan ,o insansa, bende sansam ne olur ki? Volkan gibi sert olsan patlasan içine Rüzgar gibi savursan firlatsan da yere Kabus gibi rüyaysan uyansan neyine Topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde Bir ben anlar severim, gözlerinden öperim Altindaki arabayi , sat sonra görüselim Siki Tutun Önce topraktim simdi agaç oldum Derya denizler gibi dalgalandim simdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meger ne kolaymisim hemen eriyiverdim Her sey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kiymeti hayat bizi içer Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yikamaz kimse inan kalbimdir benim kalem Iste uzattigim sana yeminli elim Simsiki tut ki bu yolda düsmeden yürüyelim Her sey dün gibi bilemezsek kiymeti Tut ki elimden düsmeden yürüyelim Tut ki elimden düsmeden yürüyelim Tut ki elimden düsmeden yürüyelim Tut ki elimden birlikte yürüyelim Kaos Bir sen var oldun , bir sen nur oldun Bir tek sen varsin bil sen çok oldun Suratin igrenç kimlerden söyle yüz buldun? Vücudun kireç söyle böyle mi pak oldun ? Ölüyorum Unutulur mu gökyüzü ? Yitirir miyim bu gülyüzü ? Birer birer neyim kalir geriye baksam da Solar miyim gündüz gece ? Günesim yoksa bu son hece Birer birer neyim kalir geriye baksam da Zehirlendi dudaklarim Çocukken nasil aglardim Birer birer neyim kalir geriye baksam da Ne kaldi bak ellerimde ,Biliyorum gülüyorsun Her adimim daha derine, Ölüyorum... Törpülenmis tirnaklarim Güçsüzdüm ben de avlandim Birer birer neyim kalir geriye baksam da Her seyim olmus bilmece Çözdükçe gördüm iskence Birer birer neyim kalir geriye baksam da Bir basima kaldim simdi Nerde hata yaptim bilmem ki ? Birer birer neyim kalir geriye baksam da Ne kaldi bak ellerimde ,Biliyorum gülüyorsun Her adimim daha derine ,Ölüyorum... Siren Kimin Evindeyim Elimde Bir Kirik Bitik Sise Içindeydi Canim kendim kirip Unuttum Gizlice kimler aldiysa bulup sakin geri getirmeyin beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayi ben ezerim geçerim özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim kimin elindesin unutuldunmu sende sinsice çözüm sende canim zormu geldi bu sonsuz bilmece Melekler Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller Içim acir gündüzler ,yakar Bilmezsin Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün degismez Gör, kendin degilsen Yine yolun basinda beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üsür sandim kendine,yol uzun geldiyse Bil ki durur basinda geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken Bonus Tek bildigim bir sey varken , çok bilinmez bir hal oldum Kendimden kurtulmam lazim ,kimseyi tanimaz oldum Baylar,bayanlar Çürüyüp gidiyorum ben bedenim tasimaz artik Keske içimde güç olsa , her seyi bastan kurardik Yalanlarla kurdun beni kiymet nedir artik bilmem Tüm ömrüm bak senin olsun tek sartim var beni dinle Baylar,Bayanlar Çürüyüp gidiyorum ben, bedenim tasimaz artik keske içimde güç olsa , her seyi bastan kurardik[/align][/b]
12-27-2007, Saat: 07:15 PM <
bunu konuyu gördüğümde kendi kendime (kesin MuraT) açtı dedim
12-27-2007, Saat: 07:17 PM <
Bence Hayko TürkÇe RocKta dewrim niteliğini hakediyo....
~æ|lSlipKno0Tl|æ~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Hayko TürkÇe RocKta dewrim niteliğini hakediyo....miley17:çok haklısın arkadaşımdevim niteliğini gerçekten hakediyo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
» Samsunlular Fan Club « | ÐŽeşaren | 183 | 16,808 |
03-09-2014, Saat: 07:05 PM Son Yorum: PaSCHaM |
|
Fan Club Acmadan Önce Lütfen Okuyalım...! | MorciveT | 5 | 1,877 |
01-24-2010, Saat: 12:06 AM Son Yorum: aLy™ |
|
Duman Fan Club :) | AdAmIn1i | 63 | 6,648 |
02-04-2009, Saat: 11:02 PM Son Yorum: Primeval |