yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ic gokhan eger o msjin bazi kisimlarini editlemessen ben sana icirecem ablacim geliom oklavayla anladin sen onu
odadan kıpırdıya bilirse korkudan gelir ha
gökan hiç şakası yok falla.....:teytey::teytey:
Canı Sıkılanlar
|
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ic gokhan eger o msjin bazi kisimlarini editlemessen ben sana icirecem ablacim geliom oklavayla anladin sen onu odadan kıpırdıya bilirse korkudan gelir ha gökan hiç şakası yok falla.....:teytey::teytey: yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi nickine yazmissin ustunde falan die aklima sole soba ustunde kizartilmis kestane geldi ya haaaaaaa.......:o:
12-29-2007, Saat: 09:42 PM <
yok abi bende içmiyorum yanımda duruyo abla dövme değiştirdim işte msjı
istemiyorum sizin kebabınızıda abi dansözü ben getiririm sana merak etme
12-29-2007, Saat: 09:42 PM <
abi birak kipirdamayi arkama bakamiom ondan ac kaldim zaten ama sorun deil pc den ucarim
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi birak kipirdamayi arkama bakamiom ondan ac kaldim zaten ama sorun deil pc den ucarim :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: esgiii papucu yarımm arkana baktaa oynayalımmm....
12-29-2007, Saat: 09:46 PM <
abi saka yapmiom ya az once pembeyle korku filmine baktik korkudan oluom
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok abi bende içmiyorum yanımda duruyo abla dövme değiştirdim işte msjı gökanım sen bu dansöz işine fena sardın haaa bak şimdi oklava+ terlik+saksı geliyoo haa karışmam falla....
12-29-2007, Saat: 09:47 PM <
ya abi bu arada yarim dedin sole yarim ekmek arasina domates peynir sandwich gibi offf harbi aciktim ben ya aklima geldi valla :S
12-29-2007, Saat: 09:47 PM <
heheheh ben korku filmlerinde gülme krizine giriyorum sinemadan bile atıldğım olmuştu abla arkanda bıçaklı bi adam var
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|