:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
GCLRNFNS
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ic gokhan eger o msjin bazi kisimlarini editlemessen ben sana icirecem ablacim geliom oklavayla anladin sen onu Wink

odadan kıpırdıya bilirse korkudan gelir ha
gökan hiç şakası yok falla.....:teytey::teytey:
Ara
GCLRNFNS
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi nickine yazmissin ustunde falan die aklima sole soba ustunde kizartilmis kestane geldi ya Big Grin

haaaaaaa.......:o:
Ara
AfrâsyâB
yok abi bende içmiyorum yanımda duruyo abla dövme değiştirdim işte msjı Sad
istemiyorum sizin kebabınızıda abi dansözü ben getiririm sana merak etme Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
abi birak kipirdamayi arkama bakamiom ondan ac kaldim zaten ama sorun deil pc den ucarim Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
aferim ablacim tsk ettim Smile
Ara
GCLRNFNS
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi birak kipirdamayi arkama bakamiom ondan ac kaldim zaten ama sorun deil pc den ucarim Big Grin

:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
esgiii papucu yarımm arkana baktaa oynayalımmm....Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
abi saka yapmiom ya az once pembeyle korku filmine baktik korkudan oluom Big Grin
Ara
GCLRNFNS
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok abi bende içmiyorum yanımda duruyo abla dövme değiştirdim işte msjı Sad
istemiyorum sizin kebabınızıda abi dansözü ben getiririm sana merak etme Big Grin

gökanım sen bu dansöz işine fena sardın haaa
bak şimdi oklava+ terlik+saksı geliyoo haa
karışmam falla....Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
ya abi bu arada yarim dedin sole yarim ekmek arasina domates peynir sandwich gibi offf harbi aciktim ben ya aklima geldi valla :S
Ara
AfrâsyâB
heheheh ben korku filmlerinde gülme krizine giriyorum sinemadan bile atıldğım olmuştu Big Grin abla arkanda bıçaklı bi adam var Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 388 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:41 PM