GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buna nedersin gökanım.....
yada bu abicim seç begenn falla......
heytttt o bayan beni öpsün merdaneyi kafamda kırın razıyım
Canı Sıkılanlar
|
12-29-2007, Saat: 10:11 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buna nedersin gökanım..... heytttt o bayan beni öpsün merdaneyi kafamda kırın razıyım
12-29-2007, Saat: 10:11 PM <
misir kolen olsun canim ya patlatirim tabi
ya pskolojik biseymi bu acaba evden sesler gelmeye basladi :S ya korkuyom valla inanmiyonuz belki ama saka deil cidden korkuyorum belki foruma girersem kafam dagili die falan dusundum ama olmuyo korkuyorum ya oufff
12-29-2007, Saat: 10:12 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaybee nasıl bi çarışım oldu pes vallaabi acim napim kafa baska biseye calismio çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heytttt o bayan beni öpsün merdaneyi kafamda kırın razıyım yok olum o kadın seni öpmesss boşuna heveslenme ama esgi bu oklavayı senin kafada kırar bence.....:yikildim::yikildim: yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:misir kolen olsun canim ya patlatirim tabi korkma kıss kedidir kedi......
12-29-2007, Saat: 10:13 PM <
abi kiramam kolumu kaldirinca golgemden korkuyom ben ya valla yarin kirarim ama :S
12-29-2007, Saat: 10:14 PM <
saol ya cok moral verdin evin cinde kedi ne ariycak ya ama seytan en cok kedi seklinde gorunurmus insana ay allahim simdi kriz gecirecem :S
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol ya cok moral verdin evin cinde kedi ne ariycak ya ama seytan en cok kedi seklinde gorunurmus insana ay allahim simdi kriz gecirecem :S esgicim sana dua etmekten başka bi çaremiz yok dua edelim ki biran önce seni kim öldürcekse öldürsün yosa korkudan ölceksin falla....
12-29-2007, Saat: 10:17 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok olum o kadın seni öpmesss boşuna heveslenme amamerak etme abi ondan daha güzelleri öptü beni ezgi ablam kafamı kırsa sesimi çıkarmam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|