saol ati abi saol
Canı Sıkılanlar
|
ati abisinden esgi kardeşinede....
duygusuz form azrailiii.....
12-29-2007, Saat: 10:21 PM <
yok ben cikiom forumdan bole olmuycak alacaniz olsun :'(
abi yapma kalpten ölücek ahahahahahahahahaha abla arkanda biri var
allah seni kahretmesin ati ya ben nisanlimi ariom en acilinden damlasin buraya kimse yok evde cildiracam :S
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben cikiom forumdan bole olmuycak alacaniz olsun :'( neraye abicim ya bak elimde daha neler var nelerrr......:yikildim::yikildim:
12-29-2007, Saat: 10:24 PM <
ati abi ya su besiktas sekiz sifir yenilmeyi nasil becerdi anlatsana sen kesin izlemissindir o maci :S
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ati abi ya su besiktas sekiz sifir yenilmeyi nasil becerdi anlatsana sen kesin izlemissindir o maci :S ölemii çok kötü yerden yakaladın benii .. du bak sana bi yaşanmış gerçek bi hikaye annatayımm benim bi kusenim vardı aynı senin gigi evde tekti bi günnn halamlar komşulara gidip geldiklerinde kusenimi kanlar içinde dili kesilmi,ş barsakları dışarı çıkmıhalde buldular ve aradan seneler geçmesine karşı bunu yapanlar bulunmadı ve bunun dışında o evvde sürekli kusenimin yatagını altından alama sesleri duyuldu ama kimse ne oldugunu anlamadı ve evi sattılarr şimdi kim yaşıyoo o evde bilmiyorummmmm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 584 Ziyaretçi