HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba nasılsıniyim sağol sen nasılsın bende yemeğe çıktım canım sıkıldı
Canı Sıkılanlar
|
01-03-2008, Saat: 01:33 PM <
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim butarafa doğruda bekleriz doğa ana..D: memnuniyetle neresi orası bakalımsöyle geliyim hemen kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyim sağol sen nasılsın bende yemeğe çıktım canım sıkıldı bende iyim kar yağışını izliyorum çok güzel yağıyo beyaz beyaz
nasılsınız arkadaşlar bn sitede henüz yeniyim ve kimseyi tanımıyorum acaba kayseriden,balıkesirden ya da Balıkesir Üni'den kimse var mı?
karadenize sınırı olmayan ama karadeniz bol olan iç anadoluya sınırı olan bil bakalım buarası nere..D:
eminim bulamazsın. goksar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılsınız arkadaşlar bn sitede henüz yeniyim ve kimseyi tanımıyorum acaba kayseriden,balıkesirden ya da Balıkesir Üni'den kimse var mı? yok ama bi süre balıkesirde bulundum idare edersen olur diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karadenize sınırı olmayan ama karadeniz bol olan iç anadoluya sınırı olan bil bakalım buarası nere..D: bilmiyorum neymiş o ya öyle doğru dürüs söylesene allah allah bilmece gibi konuşuyo bilmece sormıcan sadece şehir söylicen
01-03-2008, Saat: 01:42 PM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende iyim kar yağışını izliyorum çok güzel yağıyo beyaz beyaz burada kar falan yok ki ben hiç karla oynamadım 3 4 senede bir buz yağar o kadar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 487 Ziyaretçi