:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
*AnGeL_GirL*
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba nasılsın
iyim sağol sen nasılsın bende yemeğe çıktım canım sıkıldı
Ara
HIÇKIRIK
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim butarafa doğruda bekleriz doğa ana..D:Big GrinBig GrinBig Grin

mrb cupgirl..Big GrinBig Grin

memnuniyetle neresi orası bakalımBig GrinBig GrinBig Grinsöyle geliyim hemenBig GrinBig GrinTongue
Ara
HIÇKIRIK
kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyim sağol sen nasılsın bende yemeğe çıktım canım sıkıldı

bende iyim kar yağışını izliyorum çok güzel yağıyo beyaz beyazBig GrinBig GrinTongue
Ara
goksar
nasılsınız arkadaşlar bn sitede henüz yeniyim ve kimseyi tanımıyorum acaba kayseriden,balıkesirden ya da Balıkesir Üni'den kimse var mı? Smile
Ara
iLLeth.!
karadenize sınırı olmayan ama karadeniz bol olan iç anadoluya sınırı olan bil bakalım buarası nere..D:Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

eminim bulamazsın.Big GrinBig Grin
Ara
CaNaT
goksar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılsınız arkadaşlar bn sitede henüz yeniyim ve kimseyi tanımıyorum acaba kayseriden,balıkesirden ya da Balıkesir Üni'den kimse var mı? Smile

yok ama bi süre balıkesirde bulundum idare edersen olur Smile
Ara
HIÇKIRIK
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karadenize sınırı olmayan ama karadeniz bol olan iç anadoluya sınırı olan bil bakalım buarası nere..D:Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

eminim bulamazsın.Big GrinBig Grin

bilmiyorum neymiş o ya öyle doğru dürüs söyleseneBig GrinBig GrinBig GrinTongue
allah allah bilmece gibi konuşuyo bilmece sormıcan sadece şehir söylicenBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
*AnGeL_GirL*
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende iyim kar yağışını izliyorum çok güzel yağıyo beyaz beyazBig GrinBig GrinTongue

burada kar falan yok ki ben hiç karla oynamadım 3 4 senede bir buz yağar o kadar
Ara
goksar
olur tabi canatSmile) ne yaptın balıkesir de öyle?
Ara
CaNaT
kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burada kar falan yok ki ben hiç karla oynamadım 3 4 senede bir buz yağar o kadar

o nasıl oluyo bee bende hiç onu görmedim
gel buraya sende o zaman lapa lapa yağıyor hemde Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 487 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:51 PM