HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba nasılsıniyim sağol sen nasılsın bende yemeğe çıktım canım sıkıldı
Canı Sıkılanlar
|
01-03-2008, Saat: 01:33 PM <
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim butarafa doğruda bekleriz doğa ana..D: memnuniyetle neresi orası bakalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyim sağol sen nasılsın bende yemeğe çıktım canım sıkıldı bende iyim kar yağışını izliyorum çok güzel yağıyo beyaz beyaz ![]() ![]() ![]()
nasılsınız arkadaşlar bn sitede henüz yeniyim ve kimseyi tanımıyorum acaba kayseriden,balıkesirden ya da Balıkesir Üni'den kimse var mı?
![]()
karadenize sınırı olmayan ama karadeniz bol olan iç anadoluya sınırı olan bil bakalım buarası nere..D:
![]() ![]() ![]() ![]() eminim bulamazsın. ![]() ![]() goksar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılsınız arkadaşlar bn sitede henüz yeniyim ve kimseyi tanımıyorum acaba kayseriden,balıkesirden ya da Balıkesir Üni'den kimse var mı? yok ama bi süre balıkesirde bulundum idare edersen olur ![]() diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karadenize sınırı olmayan ama karadeniz bol olan iç anadoluya sınırı olan bil bakalım buarası nere..D: bilmiyorum neymiş o ya öyle doğru dürüs söylesene ![]() ![]() ![]() ![]() allah allah bilmece gibi konuşuyo bilmece sormıcan sadece şehir söylicen ![]() ![]() ![]()
01-03-2008, Saat: 01:42 PM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende iyim kar yağışını izliyorum çok güzel yağıyo beyaz beyaz burada kar falan yok ki ben hiç karla oynamadım 3 4 senede bir buz yağar o kadar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 335 Ziyaretçi